Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Avdija Vršajević - Nije standardan u prosječnom Hajduku, ali zato igra u repki. Zoran Kvržić - Niko za njega nije znao prije godinu dana, odigrao jednu solidnu sezonu u Rijeci, i Sušić ga je odmah pozvao. Edin Višća - Momak igra u drugoj ligi Turske u ispodprosječnom Istanbulu (mislim da se tako zove klub) i Sušić ga konstantno zove u reprezentaciju. Tino-Sven Sušić - Dečko nije standardan u Hajduku i uglavnom grije klupu. Izjava Sušića : "Realno je očekivati da pozovem Tina u reprezentaciju u narednih nekoliko mjeseci" Idemo dalje... Muhamed Bešić - Zvanično najbolji igrač Mađarske lige. Vlado Jagodić i Safet Sušić ga ignorišu. Vero Salatić - Najbolji zadnji vezni Švicarske lige. Sušić izjavio da mu ne treba takav igrač, iako zna da Rahimić više ne može igrati. i da je mladi Zahirović totalno ispao iz forme i da trenutno nije kalibar za repku. Emir Dilaver - Standardni igrač u Austrijskoj Vieni, koja ove godine igra Ligu prvaka. Sušić kaže da nema mjesta za njega. Anel Hadžić - Standardni prvotimac Sturma, igra jako dobro, Sušić ga ignoriše. Da li je ovo normalno razmišljanje od strane Sušića, šta se to njemu mota po glavi, koji su to njegovi kriteriji ? Možda da igrač mora igrati u Hrvatskoj ligi i da se mora prezivati Sušić... ? Jedno je sigurno, sa ovakvim razmišljanjem Safeta, nas će Iran pojesti na prvenstvu, o ostalim i da ne govorim.
Isplatilo se čitati, aferim.
bravo ti ga bate,jos da dodam jel mu mora papetov brat bit menadjer da ga ovaj zove u repku???? :) tipicno balijski (bosanski) samo nek je moj...pa makar me moj i ***!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
trebali bi iz humanitarnih razlog dzahkad poslati i neku razglednicu kolegama u Srbiji..
Sa porukom , na kraju: Svi su tu a tebe nemaa...
Čudi me Ante da nisi rokn'o neku ustašku glupost :O
Edin ce ubiti od kurca onu kurvu
e jebiga poceo si prije prvenstva zajebavat
Momci se izborili da idu u Brazil(ke) a Pape im natovari zene na grbacu. E Pape kakav si ti izbornik.
www.spoted.ba je novi sajt za grupnu pretragu. Vidjeli ste nekoga ko vam se dopada, ali se niste upoznali, probajte preko Spoted.ba spotted.ba nisam mogao da registrujem jer je ZAUZETA domena!
NjV odlikovao UN policijskog komandanta Edvina Kutlovca Ordenom Bosanskog Viteza 1. reda, za "iskazanu hrabrost i najviši humanizam prilikom sabotiranja kolonijalnih interesa u Sudanu"; podsjeća da je Sudan kao i Bosna (odnosno Ilirija) žrtva zapadnog kolonijalizma koji je zemlju nedavno podijelio na "Sjeverni" i "Južni Sudan" nakon što je potvrđeno da ispod malog južnog dijela leži preko 85% zaliha nafte cijelog Sudana pa odlučeno da se sjevernog dijela (koji je za razliku od juga većinski muslimanski) naprosto otarase kao "nepotrebnog troška" - u čemu zapadnim "investitorima" i naftašima asistiraju UN; napominje da su se u ovoj epizodi o ljudskosti našeg izuzetno hrabrog policajca, u svom pravom svjetlu negativaca pokazali i regionalni kriminalac Radončić, te Ale Šiljdedić koji je jedva dočekao da "uskoči kao zamjena", a kog pamtimo kao onog policajca kog je rodbina mladića izginulih u teškom sudaru u Bihaću optužila da je uništio dokaze da je taj sudar skrivio transporter EUFOR-a | http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić http://is.gd/sW9lTx
Znači ljudi idu na takmičenje, koje je zapravo njihov posao, idu da spavaju, jedu, piju i treniraju, da uče, da se trude, da u glavi imaju samo sliku puta ka dobrim rezultatima, a oni raspravljaju hoće li moći viđati žene. Ja bih zabranio bilo kakav kontakt, a kazna bi bila suspenzija i automatski povratak kući. Žena što zna da pomuti mozak, uništi raspoloženje i napravi problem, ma to je čudo jedno. Al' hajd to na stranu, ne bih dozvolio zbog onih njhovih pišulja koje će dat' sve od sebe da budu viđene na Mundijalu, jer će to da bude najveći događaj u svijetu, tu ako budu viđene, još pored fudbalera, eto poziva, eto fashion week-ova, eto love. Mamu li im, sve bih ja to u šumu, da iznose drva iz potoka, pa da vide kako izgleda kad se pare ZARADE!
Glupljeg seletora niti smo imali a daBogda da ikad i imadnemo...
Bit će sexa
Mija Martina:I ja cu obilazit Simuna u Otigostu!Skupa cemo praznit visak domoljublja!
to pape, malo sexa nikad nije stetilo.
za ovo je lobirala Amra. valjda je cura našla nekoga da čuva malu Sofiju.
za ovo je lobirala Amra. valjda je cura našla nekoga da čuva malu Sofiju.
za ovo je lobirala Amra. valjda je cura našla nekoga da čuva malu Sofiju.
Jel' ovo ono ko kad smo igrali protiv Portugala i Dzeko sjedio sa Majom Cengic i ekipom u avionu, znaci bili svi tu od igraca, trenera, celnika saveza, novinara, rodjaka, komsija...ma drama
Američki biskup dolazi u Sarajevo kako bi pojeo svinju u centru grada http://www.sarajevo365.com/vijesti/sarajevo/item/1769-americki-biskup-dolazi-u-sarajevo-kako-bi-pojeo-svinju-u-centru-grada