Pripreme se privode kraju
44

S.ketch Street Volleyball počinje u subotu ispred BBI centra

Klix.ba
Pripreme za S.ketch Street Volleyball 2019 se privode kraju. Tereni za ovu manifestaciju će biti postavljeni u petak na trgu ispred BBI Centra. Organizatori događaja su Marketing agencija B40, dječija sportska škola Proacademia i Odbojkaški klub Centar Ort.

Pravo učešća imaju sve djevojčice rođene 2002. godine i mlađe, a biće podijeljene u tri konkurencije: 2002-03; 2004-05; 2006-mlađe. I ove godine će učestvovati više od 400 djevojčica.

Finalna registracija ekipa je u subotu, 8. juna do 8:45 sati ispred BBI Centra. Mečevi će se igrati u subotu i nedjelju, od 9:00 do 19:00 sati. Finalni mečevi su na rasporedu u nedjelju, od 17:00 sati.

Kvalitentna odbojka, muzika, nagradne igre za publiku, i još mnoštvo dodatnog sadržaja garantuje izvrstan provod ispred BBI Centra ovog vikenda. Djeca će imati priliku da se slikaju sa Rajkom, maskotom Zvijezda Ketch up, i da nauče prve odbojkaške poteze sa trenerima O.K. Centar ORT i dječije sportske škole Proacademia. Prve tri ekipe u sve tri konkurencije nagrađuju Bracom, Zvijezda, i Coca-Cola. Ovu manifestaciju su podržali: Zvijezda, Coca-Cola, Alvogen, Bracom, i BBI Centar. Medijski pokrovitelji: RSG Radio, Antena Sarajevo, Klix.ba, Hayat TV, i scsport.ba.

Više informacija je dostupno i na FB stranici SketchStreetVolleyball.