Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mostar nikad nije bio, niti je, niti treba biti, a ako Bog da neće ni biti hrvatski grad........Mostar je bosanskohercegovački grad.......SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUZP i svim hrvatima, hrvaticama i hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
hvala covicu i beslicu. kako njima tako i svim glasacima hdza cuvarima svega hrvatskog!
Bila planirana grandiozna dvorana, al je onda Covic promijenio tok rijeke da mu je ljepsa oku iz znojem zaradjene vile. I tako je rijeka odnijela dvoranu..... Osim toga, sta apelirate?? Nadjite investitora. Bakiru i Draganu po 10% i gradite kosmodrom s deponijom nuklearnog otpada ako hocete. Ako treba, uz dodatnih 5% mijenjamo i tokove rijeka. Sve za dobrobit voljene BiH.
Ma ima livada oko Mostara koliko hoces...