Osveta Balića i društva
0
Zagreb ponizio Bosnu sa 19 golova razlike
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOMINIRAMO!!!
Bosna je, ustvari, treći tim Zagreba CO, najviše je tu rukometaša koji su se okušali u Zagrebu, pa nisu uspjeli. Ko se u Bosni pokaže, možda opet dobije priliku u Zagrebu. No, porediti Bosnu i zagreb isto je kao i porediti našu zemlju i Hrvatsku. Na stranu naš patriotizam (neki misle da se od njega može živjeti i praviti prava država, što je glupost koja nas svakodnevno unazađuje!), ali je takva usporedba smislena kao i množenje s nulom. ma koliko nas naši političari i mediji lagali, kao što lažemo i mi sami sebe i još se čudimo i ljutimo što nam niko ništa ne vjeruje.
sta ces ipak se treba ispitat kvalitet jednog adnana jaskica,nek je irfan nakupio livadica iz hrvatske pa nek nas brukaju,a ode ado u zagreb,kad nevaljas bosni,valjas zagrebu,svaka cast,ado samo naprijed:)))
svaka cast Zagrebu, a igraci Bosne jos treba da uce... mladi su, naucice, ima tu par igraca koji mogu biti dobri igraci u buducnosti, Rakovic i Karacic, po meni.. ovog Karacica moze i BiH uzeti u reprezentaciju, jer je Mostarac.. bice bolji od razvikanog Harmandica
Da probate možda sa sjedećim rukometom.
bogami, satralo ih...
jbte vi ste jedina zemlja na svetu koja nema ni trunku profesionalnog sporta, kako je to zalosno...
Odlična igra Zagreba,a i navijanje im je bilo tipično njemačko.Lupkanje onih papira po ruci kad bi Zagrebaši krenuli u napad,jer to dokaz da nam se Hrvati počeli polako europeizirati?
navijač sam zagreba,al mislim da nisu trebali bit ovako grubi prema našem cvijeću
http://weaselzippers.us/wp-content/uploads/2010/05/mohday.jpg
radije i ne postavljajte tabele nego ovako .... kako nepismeno omg
Sta je ovo? Jos uvijek nema skutora da komentarisu?! Pa je li to moguce? Hahahaha
Mislim da bosanska vlada treba uputiti \"PROTESTNU NOTU\" hrvatskoj zbog nedolicnog ponasanja hrvatskih navijaca koji su nacionalnoj osnovi iskljucivo navijali za hrvatsku.
šta im je ovo trebalo. da nisu otputovali u zagreb izgubili bi sa 10:0. umjesto da su sjedili doma u toplome i da su uštedili novac koji su utrošili na putovanje oni se obrukaše i to baš onako do yaya
znam, javili su na dnevniku na novoj tv, ovdje vise ni dnevnik ne gledam!
gledao sam prvo poluvrijeme vecerasnje sramote, nije bruka izgubiti od renomiranog Zagreba,oni su tu od kada postoji ovo takmicenje,prakticno vec 10-tak godina,ali igra Smajlagicevih bisera, igraca koje je covjek sakupio po nekim rukometnim \"cuvenim\" skolama je zaista ovoga puta presla sva moja ocekivanja!! tanko brate,tanko!!
A da probate sa sjedećom odbojkom??? hahhaah