Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se sagledaju posledni rezultati u Banjaluci i Živinicama, onda se može vidjeti da nešto nije u redu. Osvrnuću se na utakmicu u Banjaluci koju sam gledao, kako u kupu, tako i u prvenstvu. Velika pojačanja kao sto su Pekić i Stanković na lijevom i desnom beku, najviše liče na dvije letve. Dva beka šutera su bila dva bočna smetala. Šabanoviću svaka čast, on je golman za primjer, ali u Banjaluci nije mogao da mrde.
Pored toga, Međić je odigrao za tri klase iznad svoje ekipe, ali ne može jedan igrač da donese pobjedu. A kad naletiš na malo jaču odbranu, svi se useru i ukoče se.
Serem se na klix da je Konjuh napustio utakmicu nebi spomenuli, Nije BiH sarajevo i sela oko sarajeva
kazniti Klub tako i toliko da vise nikada NEzaigraju ni u jednoj ligi u BiH!!!
tačno tako ali kazniti i sudije da više nikad i nigdje ne sude u sportu
narodu su vec hljeb uzeli ostale su jos igre da uzmu aferim
narodu su vec hljeb uzeli ostale su jos igre da uzmu aferim
Ma sve se raspada..fudbal rasprodat.. košarka propala.. ja ne znam, čini mi se samo da ove žene još igraju, ne znam za šta igraju al igraju, muški sport se raspo totalno u svim segmentima
imamo dzeku