Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast momci genijalni ste, ali zar svaki put u NASLOVU mora stajati "HISTORIJSKI" dragi klixu? Imamo i mi pravo na dio SFRJ istorije, pa samim tim nije ništa TOLIKO HISTORIJSKO. Pravite nas stanovnike jadnijim nego što smo bili. Mi znamo da smo mogli mnogo više sportskih uspjeha napraviti poput drugih zemalja koje su nastale raspadom SFRJ, ali eto podrepili su nam se neki hejteri i zbog toga ne moramo biti još jadniji.
Svaka čast svim igračima na borbenosti, ali Nikoli Prceu spomenik dignuti!
🇧🇦 🇧🇦 🇧🇦
👏👏
Ma nebi se mi plasirali da nas cesi nisu pustili, znaju oni da mnogi cesi imaju bosansko porijeklo, osamdesetih godina je armija bosanskih svalera hrabro ratovala sa cehinjam po ceskoj.
Idemo po zlato.
Politicari su kraina od istucije Sportasi su naj veci perstavnici Bosne i Hercegovine, dali on bijo Mujo Mile Dragan.
@BulevarKoridora oooooooo pa jel to dosla struja na Romaniji pa se javioooooo ili si se napokon okupao hahahahhaaha
@samonaprijed1986 Bulevar je ujkan, sto glumi servina.
Bravo momci, bravo Bili... Volim te BiH!!
Jel' se Srbija plasirala?
@laganitza koga b.k.
S obzirom koliko država ulaže u sport ovo jeste veliki rezultat... iako se nekom velikom uspjehu na EP ne mogu nadati, sam plasman je veliki uspjeh.
GOLMAN NAŠ JE HEROJ UTAKMICE!!!✌✌
Ovo je lijek za sumske i kamenjarske srbe. Uspijeh Bosne, sa svim njenim razlicitostima.
Momci svaka čast. Bilale hvala! Neka malo raja osjeti kakve radosti.
napokon lijepa vijest iz našeg Sporta