Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
steta sto necu biti da gledam ove momke,al svim sam srcem uz njih bez obzira na rezultat....
A gdje su bili SVI do sad? Tak'i smo mi kad smo uspiješni svi u zetru, a kad treba podrška mladim zmajevima na početku nigdje nas. Mora se promijeni svijest navijača, bar sad kad nas je haman u svemu krenulo, treba nam navijačka kultura pod hitno!
Pazi da neće doć više navijača nego do sad!!! Tako to ide, da se moli za dolazak navijača u dvorane, kad se takmičenje održava u anti-sportskom gradu! Da igra Sandžak vjerovatno dvorane bile pune, ovako slaba fajda od sarajlijica!!!
Haj pitari i vi malo podrzite BiH
Nocas deremo Janeze
Što mi odvali dislike, kad se slažemo ????????????
@burnbabe Zašto plačeš radi dislike-a, hebo ga dislike!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi u Zetru !
Sretno!
Ma ovi ljiljani mi nešto ljepši na zastavi.
oso bi al me zub boli
I mene zub boli,al ću ipak otići,zna li neko plaća li se ulaz i ako da,koliko?
ja sam iz Zenice, nije mi 20 minuta do Sarajeva a jebes zub pis'o sam onako ironicno,al dodjem skoro u seher Sarajevo,rodjeni u Zenici al Sarajevo je dusa Bosne