Kvalifikacije za SP
0
Večeras presudan meč u Solunu
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raja, bez nervoze...grci ce nas morati pobjediti...nema tv prenosa, nema kamera, igra se u Solunu...ponovoljeni scenarij ako bude trebao u slucaju rezultatske neizvjesnosti. Idemo redom: sudije nas zakidaju, nije osiguranje na nivou (ulijecu upaljaci, baklje), grci prljavi - tuku - sudije pustaju, neko od nasih bude pogodjen, sudije ne prekidaju mec, ulijecu u teren navijaci, lete novcici i flase, neko i noz poteze...ma pusti rezultat nek je ziva glava...gubimo, zalimo se, grci dobijaju smijesnu kaznu jer nema vidozapisa...itd...itd...ponovljen scenarij ko i uvijek!
i opet nece biti direktog prijenosa,jel tako
Pobjeda 23-22
23 - 22 gotovo
22 - 18 , 5 minuta
19:15 za nas¸još 10 minuta
NA KOJEM LINKU MOGU GLEDATI UTAKMICU
mozete gledati prijenos na netu: evo link: http://bhmagazin.com/sport/10865-rukomet-grka-bih-uivo.html
@bordo.odin Pa i.d.i.o.t.e. od tih 8 pet je napravio tvoj haver mirza zajedno sa svojom familijom p.s. inace, gubimo veceras k\'o da gledam... standardno
Produzeci su samo ako je isti rezultat kao u prvoj tekmi. Mozemo mi izgubiti i dva razlike pa da idemo dalje, ali pod uvjetom da postignemo vise golova nego oni kod nas. Volim te Bosno!!!
Pa produzeci, kao i u fudbalu. Izgleda da ni to ne pratis...
ne pratim puno rukomet .... sta ako izgubimoo sa 2 gola razlike
Hajmo BiH,budimo veceras uz njih !
da bog da se ugasila drzavna televizija koja umjesto da prenosi utakmicu odlucujucu svoje zemlje ona izabere prenos srbija-poljska,dragi nasi gradjani,nikad vise nemojte da bi platili rtv taxu,nek placaju ovi iz rs-a...
danijel saric primio 29 komada od grka...
vazda borba za baraz,nikad vi necete vidit neko prvenstvo
@king sta si ti covjece zgrijesio samome sebi kad takve bolesne misli imas?