Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosle godine Kjelece(Poljska), ove godine Vardar(Makedonija), Zagreb svake godine isto tako jak u Ligi Prvaka, parira protiv dosta klubova i pobjedjuje, klubovi u Srbiji na nekom pomaku ne velikom, tipa u SEHA Ligi izgube max 10 golova protiv Vesprema ili Vardara, ali onda dodje na red Bosna, i Borac i Izvidjac koji izgube +20, pa jbt hoce li ista u ovoj zemlji poceti funkcionisati, svi drugi napreduju samo mi u vjecnoj stagnaciji. Pa sta su Makedonci veci talenat u rukometu od nas?
a eto zaboravih da napisem za zenske klubove u Crnoj Gori i Makedoniji, Buducnost i Vardar isto tako dominiraju svake sezone. Licno imam druga koji igra u Zepcu, i sada ceka samo neku dokumentaciju i ode da igra rukometu u Austriji jer ovdje nema nikakvu perspektivu, a talenat je itekakav, mlad.
@Lorjen U ekipi Vardara ima BUKVALNO jedan MAkedonac. Para vrti gde burgija nece.
Čestitke Makedoncima na tituli! RK Vardar: Šterbik (ŠPA), Kanjelas (ŠPA), Dujšebaev (ŠPA), Morales (ŠPA), Makeda (ŠPA), Derevenj (RUS), Dibirov (RUS), Šiškarev (RUS), Cindrić (HRV), Ig.Karačić (HRV), Čupić (HRV), Abutović (SRB), Marsenić (SRB), Borozan (CG), Stoilov (MAK). Angelov (MAK), Rezerve: Dimitrovski (MAK), Nedanovski (MAK), Milić (SRB), Treneri: Raul Gonzales (ŠPA), glavni, i Devis-Kamara (ŠPA), pomoćni.
Sa ovim sve teorije Bošnje padaju u vodu . Makedonija koja je siromašnija država od Bosne , koja je takodjer nacionalno podijeljena i ima problema kako sa Grčkom zbog imena , tako i sa Albancima koji drže pola Makedonije i opet prave uspjehe u sportu. Znači može se . Ali Bošnjaci su nesposobni za sport , evo dokaz i u Bosni rukomet , košarka , odbojka , fudbal i ostalo sve Srbi i Hrvati pokupiše . Prosječnog Bošnju zanima samo korida i ostali primitivizam .
Uvijek ćemo biti najgora sportska nacija u Evropi dok budemo imali prije svega luzerski i gubitnički mentalitet . Mi dok vidimo grupu prvo što uradimo jeste odma neku jaku ekipu proglasimo pobjednikom grupe , zatim idu naše kalkulacije , ovdje ćemo izgubit pa ćemo tamo ići pokušat uzet bod , pa ćemo vamo pobijedit itd . Ali smo zato majstori za izgovore zajebo nas sudija , navijači , vrijeme , i ostale nase teorije zavjere tipa neće niko Bosnu na prvenstvu itd
A ako rijetko kad i uspijemo nešto malo napravit poput plasmana e onda se toliko uzdignemo da se od nas ne može živjet sve do prvenstva dok nas sve ozbiljnije ekipe ne spuste na zemlju i rastave na fabričke dijelove .
i onda kazu balkanci mali ne mogu bravo Makedonci pokazite svima da u sportu kad se hoce i zna moze se nebitno koliko jaka drzava stoji iza tebe...zato i je sport svaka cast
@husohuso A sta je tek Srbija, koja ima ubedjivo najvise medalja u timskim sportovima na ovim prostorima (EP, SP, OI)? Sampione Evrope u fudbalu, kosarci, rukometu, vaterpolu. Zvezda, Partizan, Metaloplastika, Partizan, Becej, Zvezda.
@slavenoserbia trenutno ne pricamo o srbiji..Vec o makedoniji. Bez uvrede naravno :)
SVAKA CAST
čestitke Makedoncima
Ma bravo, svaka cast....
Kako dobra utakmica, svaka čast svim igračima i čestitke Vardaru i Makedoniji.
zaista odlicna tekma a vardar je dokazao da nekada ni milioni eura ne kupuju igrace i trofeje bravo vardare zaista zasluzena titula i jedno od najboljih finala
@Kwabroo vlasnik Vardara je milioner,a u timu su skoro svi stranci
Kako su svi sačuvali makar djelić prijašnje Jugoslovenske slave u sportu samo mi ništa nemamo :S
Svaka cast, velika promocija i Makedoniji kao drzavi, koja inace citava moze stati u dio Pariza. Boj ne bije mocno oruzje nego srce u junaka.
Pa i nije bas neka(pozitivno mislim) jer je zenski rukometni klub Vardar isto tako veoma jak i svake godine u Ligi Prvaka je u top 4
@Lorjen Prvak se pamti, ostalo se zaboravlja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo za Vardar. Jest da pola drzavnog budzeta trose, al trose da valja :P
Svaka im cast, drago mi je sto su osvojili
predobra tekma..cestitke Vardaru
Rusi protiv Arapa zna se ko pobjedjujeee !!! VARDAR !!! BRAVO!!!