Rukomet - Liga prvaka
0
Ubjedljiva pobjeda Veszprema nad Bosnom
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko hoce da downloaduje utakmicu http://www.tvsnimci.co.cc/index.php?option=com_content&view=article&id=88:bosna-bh-gas-20-24-veszprem-21112009&catid=38:ftv-&Itemid=55
na tvoju zalost, some, SDP Hrvatske je za treci entitet. prati malo sta se desava u susjedstvu cestitke Veszpremu, posebno nasem Sulicu, bravo majstore, tako se igra
Turci, sve je prošlo dobro.
MI @Široki
@Som Lamy Upravo to želim postići :-)
Daj Hercegovac brate \'oladi malo. Šta želiš postići? Sad će uletiti neki \"naš\" i spomenuti neuspjeh Hrvatske, i eto opet prepirke. Koji nam k. sad to treba. SDP mi je drag samo zbog takvih poput tebe, treba vam ukinuti pravo glasa da jednom shvatite gdje živite.
Dobar početak sportske subote. U rukometu poniženi, u košarci poderani još da vas u nogometu Portugal siluje i ovaj datum ulazi u listu mojih nacionalnih praznika :-) Turci, kukala vam mati :-)