Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno momci sa dve pobjede smo na euru
Reprezentacija, a 3000 ljudi. Sramota!
Samo Arena u Zenici. Sve rukometne utakmice na pravo mjesto. Jedini objekat u BiH koji je vrijedan ovih momaka. Kako je Bilino Polje postalo hram fudbalske reprezantacije, tako treba i Arena postati hram rukomente reprezantacije.
@AlkoholJeZlo Minusasi, zbor. Imali smo Bjelorusiju, atmosfera je bila TITO. Nea te pojma na šta udarate minuse. Hram za naše rukomteše. Pitajte njih gdje im je bila najveća podrška.
Bilo je komentara prosli kvalifikacije kako smo najgori , mi mozda ni ovo ep necemo igrati ni iduce ep ni sp ali prednama su europ. i svjet. prvenstva koja cemo nekad i igrati...a rep srpska i hercbosna NIKAD nece .
Znači čekat rezultat iz Finske i ako bude a bit će aBd dobar, napunit Mejdan do krova..
samo borba, gledao sam vas, mozda sta i bude od vas ako igrate srcem, ali ja igram *urcem pa nije lako za poredit :P
od gigantskih klubova i igraca ogadili su reprezentativni rukomet ali ne damo se,sretno Zmajevi!