Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako se u hrvatskoj javnosti ne bune zasto igraci iz Hrvatske koji imaju kvalitet ne igraju u Hrvatskoj reprezentaciji nego im iz Bosne i Hercegovine uzimaju mjesta?? Jel to oni tamo nemaju kvalitetnih igraca pa ih uvoze iz BIH??
Hrvati su Hrvati i iz Hrvatske i iz BiH, to sto vi muslimani mastate nekakvu unitarnu BiH gde ce Hrvati i Srbi radije da biraju da nastupaju za BiH je vas problem.
"a podatak da rođeni Mostarac Tim Suton" par redaka dalje "reprezentativac Njemačke Tim Suton, rođen u Njemačkoj" hihihi
Jadna su oni selkcija kada moraju pola ekipe pokupiti iz druge drzave...
Pokojni Goran Suton je igrao za Lokomotivu i trenirao je istoimeni klub. To sto 'rvati svojataju sve i svakoga, to je njihov problem i pokazatelj da imaju mentalnih problema. Tim, svaka cast.
Pokojni Goran Suton ili kako smo ga mi raja zvali "Pika" je bio igrac rukometnog kluba Velez Mostar a ne Lokomotive. Lokomtiva je bio i ostao zenski rukometni klub
Pokojni Goran Suton je igrao za RK Velez ....RK Lokomotiva je bila zenski klub ...
pa ne mogu da vjerujem. ovo je stvarno nešto novo i šokantno. kako sad to tako?
trebao bi igrati za BH i sjediti kuci jer BH dalje od lopovluka ne moze i tih 5 u HR eto trebalo je sjediti kuci i gledati preko TV prvenstva u rukometu,budite malo i objektivni a ne samo nacionalizam u svakom textu prosipati.
pa ne bi valjda igrao za bih, gdje bi to igrao ovde nemaju uslova ni da treniraju ni da napreduju savez propada, jedino budala bi mogla ostat ovde da igra
Nije to poenta, Marija.
Ma ko im jebe mater, sta se cudite. Ista govna
Ova Hrvatska i Srbija da im nije BiH bili bi sportska sila ko Ruanda i Zambezi
A sta drugo moze unuk Ratkov, Emirin, Lejlin i DZIHADOV biti nego hrvat?
A sta drugo moze unuk Ratkov, Emirin, Lejlin i DZIHADOV biti nego hrvat?
I kaže navijaj za komšije, neka hvala.
pa reprezentacija bih je u banani .., sve neke frka , a nidje rezultata .. sta vas cudi sto idu igrati za hr koji su top u svijetu ...kod nas uvijek neka patriotska glupa dipla ...normalno da ce ici igrati za hr kad bh savez zajebava i nema rezultata niti nastupa na svjetskoj sceni
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Sva sreća pa srbi iz srbije bosanske srbe još ne smatraju svojima
😀
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Pa mogu tako napisat članak i o bh katolicima što rade po Njemačkoj umjesto u Hrvatskoj, al ne mogu jebiga jer i hrvati mahom odoše tamo đe je trava zelenija.