Evropsko prvenstvo
12
Tok utakmice: Švedska - BiH 30:18
Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A za sta tacno dajemo pare BHT-u
Porez na budale!!!
@UskooljeHRHB Ured samo hrvati igraju za BiH i on kaze vas.Zar ovi nisu i tvoji hrvati? Zar si ti veci hrvat od njih? Pojeo vam HDZ mozak.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A sta ocekovati od desetkovanog tima?Samo najvecu mogucu borbu,srce na terenu i sta bude. Naprijed momci.Glavu gore.Nema predaje.
haha ha ugasili nadu Bh rukometašima? Haha haha ajd dobro je nek ste se nadali nečemu.
dresovi nam nisu nesta...ljepsi su on predhodni bili
U Hilsu se izlezavali, festali i zderali 2 mjeseca na narodnim parama i otic na Evropsko ko ovce za sisanje je DNO DNA! Skandinavci se zatvore u nekoj skoli, sami sebi obroke prave, prave Team Buliding za Evropsko, a nasi u 5-zvjezdicni hotel na prezderavanje! Sve to treba rastjerat!
Ubi nas Svedska ko mraz paprike.
Uživo na Areni Sport1 😀😀😀😀
Deru nas ko siroce napolitanku,tesko gledati..
@BulevarMaskiranih @takomako @lalegator @RajaSaSokaka32……………………………..Servine pokatoliceni sto glumis Bosnjaka, dzabe mijenjas nickove. Maloprije si bio @gooUser164
Kako bijedno da nismo u stanju prenosit utakmice reprezentacije sa ovako vaznog turnira na glavnom kanalu drzave BiH. BHT1 reklamira Brenu, Severinu i raznorazne strane pjevace u udarnim terminima umjesto da narodu prenosi ovakve utakmice. DNO DNA!!!
Lose nam se pise,ljiljani osvjezite se i puni gas
Ako kako može selektore da se na centru dodaju, Bgte pa vidis da ne ide na desnu stranu, imas li imalo znanja da nesto kazes ovim mladim momcima. Pa jel svaku nasu reprezentaciju mora zapast neki tokmak izuzev Bosnica u kosarci!!!???
Vuvko ugasio bhtelecom i telemah i sportklub ,bruk je ovo za sta se placa pretplata
Nazalost BHT ne prenosi.A na total tv nema arena.Pratim preko neta arenu..Prce nije nikako igrao prvo poluvrijeme kako sam dobro vidio zasto?
Rasturi svedska Muslimane.
@gooUser164 Dobro pametni ljudi kazu: " nije bolest sve sto boli "
Dva golmana, ukupno dvije odbrane. Skinite golmane, bolje prazan gol.