Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma gdje je god naucio on je profesionalac,i treba da nam je cast da nam igra za reprezentaciju,a ne da naglabate ko je njega naucio da igra i jel on sad sandjaklija ili je neko dr. vec,mi zemljaci nemozemo daleko dogurati,ogovaranjem i komentarisanjem,kojim trosimo slobno vrijeme nazalost. A da nebi neko pisao replike na moj nick,ja sam rodjeni Sarajlija.
Pa naravno kad je sve naučio u Izviđaču iz Ljubuškog . On i Mirko sve naučili u Izviđaču i sad glavni lako je tako .eššš stipu to
Fudbal- Edin Dzeko Kosarka- Mirza Teletovic Rukomet- Mirsad Terzic
Sad nema veze sto je sandzaklija...bitno je da je najbolji :-)
METNEM TI GA TETKI U NJEMACKOJ
majstor
meni tetka živi u njemačkoj ....