Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanski mentalitet, daj ti njima da uzivaju, to je najvaznije... nek budu zadovoljni.
konacno pravi potez! dosta je vise javasluka, mora se znati za red pa taman da su trojica najboljih na svijetu a ne u bih, ko ne zna za red nema u reprezentaciju.
Ovaj Radja je i prosli put unistio repku, neznalica prava! Covjek se nikad nije bavio rukometom u zivotu. Dok je Halid Demirovic vodio reprezentaciju igrali su boli glava i nadigravali smo se sa Srbijom, Madjarskom i ostalim repkama... Nogu selektru, dovesti Maglajliju da to poslozi ili vratiti Demirovica.
Ma dajte, ko će igrati za raspadajuću nazovidržavu, šta se bezze čudite?!
MA KO IH SISA, I NE MORAJU I NIKAD IH VISE NE BIH ZVAO.SAD SAMO TREBA MALO I ODMAH NECE DA IGRAJU BEZ OBZIRA DA LI JE TO KOSARKA FUDBAL,RUKOMET ITD..KOGA NEMA BEZ NJEGA SE I MOZE I MORA..ADIOOO...IMA UVIJEK KO ZELI DA IGRA SRCEM
pa ovo ljudi nema nigdje na zemaljskoj kuglu samo kod nas,dok se neko bori svim srcem da zaigra za BiH u bilom kojem sport i neuspjedne,drugi koji mogu to, sto je drugima san, nece...!Pa kakva je to disciplina za primjer da i drugi bojkotuju,mora da ih je Ibricic i Begovic posavjetovali,a u svojim klubovima gdje se igra za lovu lizu i guzove samo da su u timu.I onda ce bacit bombu Rada nas negotivi sto nismo Srbi,a oni festaju po gradu uoci tekme,profesionalci nema sta
nedozvoliti da ikada više zaigraju za reprezentaciju, pa nemogu igrači krojiti tim i disciplinu u timu. u svakom timu mora postojati hijerarhija koja se mora poštovati , a sa igračima trba savez praviti ugovore. u vrijeme kad sam ja odlazio da igram u njemačku bile su potrbne dozvole i od bh saveza i saveza jugoslavije i tima iz kojeg sam odlazio. savez je nekada mogao doživotno utjecati na moju karijeru i mislim da je to bilo ok.
Da li ima i jedna država u svijetu sa ovakvim sportašima???NEMA...Fudbaleri otkazuju,košarkaši otkazuju rukometaši pa SRAMOTAAAAAAAAA.
je**m ja njegovu disciplinu... lako je kazniti, sad treba i snositi posljedice kad se ne plasiras na prvenstvo... ha ya