Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro su igrali. mada su imali sanse, sa jos boljim resultom da zavrse match. golman je mogao biti malo bolji.. sorry, ali zaista je tako!!!
svaka cast bih-ovi momci zaguzvase u vrhu tabele-tooooooooooo-nista nije gotovo idemo dalje
sad jos ruse 15 razlike lagano i to je to. aBd
Toooooooooo !!!!
bio gledo, za malo da ne izgubismo puni sahat vremena nam je trebalo da izjednacimo, ali bitna je pobjeda...napred bosno!
bravo, bosanci!
Odlicno, samo napred
ebla vam zenica mater...
Sanse su nam slabe! Srbija fasovala od Rusije! Tako da u zadnja 2 kola uz nase pobjede treba da se desi nesto u domeni SF-a da bi zavrsili kao drugi ili prvi!!!
Ev ovakve su nam sanse Pobjediti Rusiji kuci i Farane u gostima! Da Srbija uzme bod ili dva u Moskvi !!
Svaka cast momcima.......suuupeerrrr
¸jašta buraz mora se puno toga preklopiti...al bitno je da oderemo sve do kraja.
hoce neko biti dobar i objasniti kakve su nama sanse u ovim kvalifikacijama ? Znam da moramo pobijediti do kraja..ali jel to to ili se nesto mora poklopiti???
Svaka cast... Ovako se gradi drzava, nacija
Svaka cast repki.... Nebojša Grahovac je izvukao cjelu situaciju.