Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed momci i Sretnoooo..
Šaran će ti nogu slomiti
Svi u Zenicu, jel'se to odnosi i na političare?
ma deremo guzove Bjelorusima djaba im sudija!!!
Zna li ko koja tv kuca jos prenosi tekmu osim ultra hd bht?
Opet ovaj trener dovodi neke svoje igrace...tko je ovaj Taraba Marko sa spiska...samo neke veze i stele...nije cudno sto Toromanovic nece vise da igra.
Dobit cemo ih sa golom razlike,i valjda bude puna arena
Oper ovaj trener gluposti prica...covjek se digao od kad smo otisli na svjetsko...govori o nekim problemima i unaprijed trazi opravdanje za moguci poraz...treba skinut ovog nestrucnjaka sto prije.
Ma sto si ti pametan a ko je to prije njega odveo reprezentaciju bilo gdje!Vise mi je zlo od Toromanovica,da je patriota ponio bi se kao Spahic Drzava prije svega a ne neki licni interesi on nesto uvrijedjen ma ne moj,dusa slatka nece igrati dovidjenja ima ko ce izginuti na terenu pa sta bog da,naravno sa najboljim rukometnim selektorom sto je drzava imala!
Odlična uvertira pred sutrašnji meč sa Izraelom,,...samo pobjeda dolazi u obzir,,,dajte dečki malo radosti ovom našem zbunjenom i napaćenom narodu,,,
Nismo mi za euro nema potrebe da se brukamo kao na svjetskom
svratite i jugozapadno od Zenice, najbolje selo na svijetu
ljubomora
Dolazimo !!!
hajde Džeko zabij ga
hjoj a vidi ovo je rukomet, nista onda xD
Zabije ti Dzeko, sto trazis na svaku..Ccc
http://goo.gl/nH8n02
nemamo mi Zenicani para za sve ove utakmice...ja cu vas iz kuce bodrit momci
Naprijed ZMAJEVI