Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niti psujem niti vrijedjam, evo ne psujem nista administratoru, opet cu jos jednom, svoje pluseve dobijam zasluzeno, okani me se moronu. Ostavi Juru na Miru. Nemoj reci da te nisam upozorio.
Ako je suditi po izrazu lica bih nogometasi ne da nisu spremni pobijediti, nego nisu spremni ni igrati. Ja ovo objavio opet, hajde obrisi opet govnaru.
Jesu li ovo bošnjački i hrvatski katolici prestali slušati Thompsona? Da nisu kulturniji od nogometaša?
Standardno u komentarima bosnjacka bolesna ljubomora na dijelu. Cast objektivnim izuzetcima.
Bravo...hrvatski,hercegovacki katolici...na juriss
Ponovno pozdravljam administratora sa neopisivom zeljom da prestane brisati postove. Necu sad o familiji nema smisla. Okani me se idiote.
hvala bogu da je miso kovac,samo da nije onaj thompson sa svojim fasistickim patriotskim...
Jel treba čestitati samo komšijama Hrvatima u Hrvatskoj ili i ovim našim Bošnjacima katolicima!?
Iskrene cestitke na lavovskoj borbi, ali kad pobijede u polufinalu, mogao bi i Halid zapjevati, da slusaju ono sto vole a ne ono sto moraju.
"Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno" D. Ćosić