Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno da onaj debil markovic ode.
Vrati Vrazalica, Halilbegovica, Toromanovica i Harmandica i Grahovca i mi smo na prvenstu ;)
I u rukometu kao i u košarci dovodimo čovjeka koji nema dovljno trenerskog iskustva, a o rezultatima nekim da ne pričam. Nemamo se šta žaliti kad dođu loši rezultati, imam osjećaj da se namjerno biraju najskromnija rješenja.. Možete pljuvati po Konakoviću i Mahmutoviću, ali vratite se malo unazad i sjetite se samo kakve su trenere dovodili i kako smo predobro igrali sa prosječnim igračima, ovo što sam gledao po Damirovim vodstvom je prilično loše, a najviše mi smeta onaj krkanluk i nekultura!!!
@Misstake Ljudi moji nije isto biti u stručnom štabu i biti trener neke ekipe, ne kažem da on neće biti dobro rješenje ali ovo je kockanje očito, zar se nije mogao dovesti neki trener sa rezultatima iza sebe, neko ko će izvući maksimum iz onog što imamo, Šumana se sjećam još dok je igrao i drag mi je bio, ali biti igrač i trener u reprezentaciji je velika razlika.
@ajan.2309 IMA JEDNA STVAR, ZOVE SE GOOGLE. UKUCAS BILAL SUMAN I TAMO PISE DA JE OSVOJIO DVA PRVENSTVA DANSKE I KUP KAO TRENER KOLDINGA. DANSKA JE INACE DRZAVA U EVROPI U KOJOJ RUKOMET NACIONALNI SPORT. A RUKOMET......TO TI JE JEDAAN SPORT O KOJEM TI NEMAS POJMA I ZATO NEMOJ DA SI DAJES ZA PRAVO DA KOMENTARISES.
Moze li mi neko reci, kakav je kao igrac bio, i da li je on najbolja solucija za trenera? Hvala!
vjerovatno najbolje krilo koje je ikad igralo za BiH reprezentaciju. znao je zabiti nevjerovatne golove iz nemogućih pozicija. zabije tzv. šaraf ko iz pichke. dugo vremena igrao u danskoj. uglavnom sve je bolje od one ublehe markovića.
Majstore vrati Grahovca, Bašića, Toromanovića, Čelicu i ostalu klapu i pozovi Čičkušića najboljeg igrača naše lige, te plus ne daj mladim igračima iz Izvidžača i Zrinjskog da idu da igraju za Hrvatsku :D
Za koga ce nego za HR :) nista osim mjesta rodjenja ih ne veze za ista drugo :)
@Decepticon89 ne seri života ti, rođeni u Bosni i Hercegovini, preci im iz BiH, odrasli u BiH, u Hr par puta na moru bili i to je to. BiH je zemlja katolika, muslimana i pravoslavaca. Po tvojoj logici onda pravoslavci trebaju igrati za Srbiju katolici za Hrvatsku a muslimani da jedino ostaju u Bosni jer nemaju rezervnu domovinu??
PRIKAŽI ODGOVORE (3)