Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može se sad pametovati ali evidentno je da smo bar u napadu puno bolji nego prije,uigraniji i brži protok lopte,puno stvorenih otvorenih šuteva.Jednostavno veceras nije išla realizacija 1na1 sa golmanom toliko mašenih zicera plus raspoložen golman i to je to.Odbrana nije loša ali može i mora puno bolje.Nemojte odmah hejtovat,puna podrška za Šumana.
Ko prati barem od skoro utakmice reprezentacije prepoznao je odmah da je ona u usponu bila veceras ali nazalost par glupih gresaka najvise iz zurbe su nas kostala par bitnih golova + period od 8 minuta "bez" gola ( ponisten, masen penal ... ) . Zasad zadovoljan, iako bi rekao da je X bio realniji
Kakvo hejtovanje selektora? Covjek je tu 2 tekme i treba proci jedan ciklus da covjek ostvari onomsto hoce. Drugi ciklus je nasa sansa i naravno, popraviti napad. Odbrana nam je najveci adut, ali treba i to jace. U svakom slucaju, nema se sta zamjeriti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mora u napadu u igru uključiti krila, stoje sa strane, cak i rijetko pomazu. Naci kvalitetna rijesenja za krila. Ispada da igramo sa 4 igraca u napadu. I gosp. Šuman, oštrije sa njima, a ne u timeautu im se obraćate sa " molim vas". Ima da oru parket.
@strašni dahija pitaj nekog ko se razumije u rukomet što krila stoje na svojoj poziciji :D čuj ne jebe živu silu ahaha
mislis ovnina
Realno, ovo je prilično tanko... Samo nekoliko uigranih akcija, a većina se svodi na individualni kvalitet pojedinih igrača. Odbrana dosta loša, prvenstveno mislim na golmane, zaista loš procenat kod oba
Nikad nismo imali boljeg selektora. Treba covjeka pustit 2-3 godine bez obzira na rezultat da uigra ekipu. Uz duzno postovanje prema Nikoli Prcetu i Tormanovicu al daj ba odjebite vise.
naravno da imamo sansi; ako pobjedimo sve utakmice do kraja a sveo ostale ekipe izgube sve utakmice i ako diskvalifikuju Spaniju, Austriju a Finska odustane od odlaska na orvenstvo... E onda imamo velike sanse ;)
ma ok, čovjek tek došao, ne može odjednom. Ja bih ga pustio da radi, ne pritiska
u igri je jos 8 bodova......
Ja, ali treba ih uzet a nema tko . . . !!!
zatvorite reprezentaciju, nema smisla da se takmičite više
Hajmo biti realni ovo je sve gubitak zdravlja zivaca a bogami i para
Meni je muka od naše rukometne rep. Stalno se nešto kurče a nikad ništa da naprave. Žali Bože para .
kojih para??
Sipu racku ti i cijeli tim, smradovi kako vas nije sramota
Svaka čast selektore za dovođenje Nuića,Marijanca,a pogotovo Vegara.Bravo sa vračanje Toromanovića u repku. I još jedna pozitivna stvar što je forsirao 1 5 odbranu....
Treba čovjeka pustiti da rehabilituje, osvježi, rekonstruiše reprezentaciju i cijeli rukometni savez, možda nema bogato trenersko iskustvo ali kako treba urediti sistem to zna, siguran sam, dovoljno je pogledati gdje je igrao...Dajte čovjeku vremena, ako ne uspijemo sad, barem još jedne kvalifikacije neka pokuša nešto uraditi!!!
sumane krajnje je vrijeme da se i ti uhvatis politike...jer svi propali sportisti pjevaci i umjetnici su u politici...a tamo ti nije potrebna realizacija...mozes fulat koliko ti volja...
kurtovizija2 , u politici ne igra ulogu sreca a u sportu itekako .
kurtovizija2 , .... nije Shuman promasio zicere i ispusto lopte ...
nisu sanse ali je utakmica izgubljena!!!! neznam odakle vise vadite opravdanja