Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od četvorice tehničkih osoba, jednome je zadatak da provjeri spisak koga pravi delegat i da taj spisak potpiše prijr utakmice. Tog hairliju treba obesiti za muda!
On je rukomet u ovoj drzavi. Ziv nam i zdrav bio 100 godina Bilale!
Po meni Bilal Šuman dosad najjači selektor ubjedljivo , nikada nismo igrali ovako dobru odbranu , napad još uvijek šteka , ali imali smo i izostanaka prije svega tu mislim na Prcea, Karačića i Burića ...sve igrači napadački orjentisani ... stvarno zaslužujemo da igramo završnice , još da se država uključi da finansira , šteta je stvarno , rukometna rep. ima najviše potencijala od svih naših reprezentacija .
Lici li vama Suaman na onog frontmena grupe Dubioza kolektiv?
Pogledajte kako tezina podize mladog vjezbaca.Kad se djeca dohvate teretane >D Video> https://www.youtube.com/watch?v=oKPM5Ncj-us
niko u Svicarskoj o ovome ne prica niti je ikada spomenuto u bilo kojem mediju. Samo nasi bilmezi se loze na ovo. Ma odj...te vise!
Ja neznam kako neko moze biti tlko glup pa ne vidjeti da covjek nije na spsku.Svicarci odmah primjetili a nase tevecelije nisu.Ma nema sta zbog idiota ovo smo popusili. Koja blamaza i sramota.
Dzabe ba sto si ga prijavio kad ste potpisali spisak na kojem ga nema. I treba da vas suspenduju... Svi fino dobijete spisak i vi potpisete bez gledanja. I delegat ce biti kaznjen zbog propusta i vi sto ste potpisali niste provjerili i cao
Ma diskvalifikovat će nas ko što gledam, EHF je mafija, šta su samo uradili jednoj Sloveniji koja je ipak u rukometu institucija za nas, a šta će tek nama. Zamirisala je njima lova iz Švice.
@boshniak A sta su uradili Sloveniji? Pravilo fino kaze da u zadnjih 30 sekundi ne smijes ometati protivnika da suta na gol u suprotnom crveni i sedmerac. Nadjete pravila EHF-a pa tek onda kimentarisete. I jasno jenn da ce delegat biti suspendovan tbog propusta i Bosna diskvalifikovana jer je potpisala zahtjev a nije prekontrolisala. Molim lijepo
@zexus772 Napaceni Bosnjo, navik'o zrtvu izigravat' 20 i kusur godina, drugo i ne zna
Svicarci su ispali kreteni prve klase. Uvijek su bili i ostali seljaci za prave Nijemce.
e sad si ti ispao najveci kreten! Kakve veze imaju Svicarci sa "pravim" Njemcima??
@@vezirac@: Da si bio u Svicarskoj znao bi o cemu pricam. Isti slucaj i s Austrijancima. Uvijek su htjeli da budu kao "Nijemci", u svemu. Nazalost, po disciplini i kulturi nisu ni blizu. Sljedeci put prvo pitaj prije nego pocnes pametovati, majmune.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Sumane sve najbolje, radi dobar posao i samo tako nastavi .... treba to sve dovesti u red ...a svicarci kao cigani misle da mogu izvuci ovdje korist za sebe ...izgubili posteno u obje utakmice i kod njih cilj opravava sredstva ... sportski nekorektno .... mi u BIH moramo samo nastaviti dobar kontinuitet i raditi na reprezent.selekcijama i graditi svoju igru ....
a sto su Svicarci "cigani"?? Ljudi citaju ono sto dobiju na papiru za razliku od nasih glupana! Kao drugo, u svicarskim medijima NIJEDNOM nije ni SPOMENUTO ovaj propust. Samo nasi seljaci prave problem i teatar od ovoga!
@x111tayson Nije sportski nekorektno! To sto se u Bosni sve zacrsava ispod ruke isve sto nama ide ukorist je sitnica a na nasu stetu je bauk. U Bosni jensitnica pitpisat spisak i ne postivati ga na Zapadu je to strogo zabranjeno. A da je kontra situacija onda bi se mi pozivali na neka pravila i Zakone. Mozemo li ikada biti realni i objektivni a ne na siku glumiti "patriote"..