Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno, mislio sam da je Šuman bolji stručnjak! Ali, slušajući ga na svakom time out-u, kao da slušam Mulaomerovića, nigdje razrađene akcije, sve nekako na moranje. Volio bih da me razuvjeri, i sve nas koji srcem i dušom navijamo za ovu reprezentaciju, ali...daj Bože!
@Winnetou i govori igračima, molim vas! Niđe veze ba.
Igraju oni,nemože se reći da neznaju,jer to je svima njima hljeb. Ali nekad se stekne utisak da je izlapio onaj bosanski inat,onaj bosanski barabluk i lucidnost, a nastupila faza, opet smo se usrali. A problem je sto se vrse pripreme za utakmicu, prema navodnoj kvaliteti protivnika, umjesto da se pripremiš kao da ideš na svjetskog prvaka. I ta boljka se je uvukla u citav naš sport.
Spanija i Finska idu dalje, Austrija treca, a Bosnje zna se zadnje.
E moj Bilale... Jos ti nisi svjestan kakve si mazlume preuzeo.
Šumanu podrška! Samo naprijed, ovoj reprezentaciji trebaju promjene!
OJ KOJE MUCENJE