Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed Bily,kakav si bio igrac izgleda da ces takav biti i selektor...konacno da i mi pocnemo igrati malo brzi rukomet...
Suman radi pravi posao. Da bogdo i Mesa ovako studiozno priprema nogometase i uvodi nove igrace nebi nam baraz bio premija.
svaka cast Sumane jedan si od rjetkih koji iz svog dzepa to gura hvala ti Majstore
čovjek radi odličan poso...
@jarobot Prvo sam iz svog dzepa placa dio putovanja,drugo covjek radi sistemski.Ne citajte naslove vec intervjue u kojima govori odlicne stvari i iznosi podatke onakvi kakvi su.Ne ganjas u prijateljskim utakmica rezultat jebote.Rekao je sta su vjezbali i statistika kaze da su na planu kontri,igre brzog centra odradili dobar posao sto je i bio cilj.Podrska za Sumana,konacno neki covjek u nasem sportu koji radi sistemski,ima znanje i volju da radi.
@nedim5321 18 golova iz kontre i brzog centra u 3 utakmice protiv Makedonije. Ko je pratio reprezentaciju pod Markovićem, vidio je da nema nikakvog sistema, nego da nas drže pojedinci. Par najboljih pojedinaca je falio protiv Makedonije, i možemo biti samo optimisti.
ono baš zaista