Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Makar nas vi malo obradujte....
Idemo momci,budite barem vi nesto pozitivno za ovu naciju ! Nekad\' se dobio i veliki HSV,mogu se i ovi pobijediti. Hrabro !
hvala flensburgu što je odigrao za nas ;)
Smjesni ste...........rezultat St.Petersburg - Flensburg 25:31; Ah sad u Skenderiju i navijanje. Da nismo imali optimizma protiv HSV mogli smo predati utakmicu. Zato cu ja biti u subotu u Skenderiji i najboljem klubu u BiH dati veliku podrsku, jer to momci svojom igrom i zasluzuju, i ne sumnjam da necemo dobiti Constancu, padali su i jaci timovi u Skenderiji :)
ovi sto su stavili dislike na prva tri komentara il su srbi il su trolovi NAPRIJED BOSNO
idemo momci neka je moc sa vama
@Nista: pa necemo ga ni imati sve dok budemo govorili da ga nemamo...stoga postovanje pozitivnih komentara je mali korak ka stvaranju takvog mentaliteta ;)
hajde vala da se polome ćaše od kristala
Joj sto mrzim ove pesimiste i sto pricaju nesto protiv BH sporta, pa radi takvih ljudi mi ne mozemo ni napredovati.......... takve treba protjerati iz zemlje...... Jest da je trenutno BOsna BH GAS jedini kolektiv koji nas pozitivno predstavlja u Evropi, a nadam se da ce u skorijoj buducnosti biti njih jos vise..... u subotu svi u Skenderiju i pomozimo nasim momcima da uspiju.......ja znam da ja sigurno idem na utakmicu @cock: jest karta je 5KM
Na što spade ovaj Irfan Smajlagić...a nekada je bio u top klasi i top klubovima...propao k\'o zeton
samo da opet dodje miroslav ilic na utakmicu
ama jok ba, da je kakva nebitna utakmica garant bi pobijedili...ali nase ekipe i pritisak prolaska dalje...osnovnoskolci bi ih dobili :) mentalitet sine...nemamo mi to ;)
a jeli ako prode bosna u tih 16 ekipa jeli onda izvlacenjenje ili ima neki sistem grupa
Svaka podrška, pa i verbalna je dobra a najbolja je ona sa tribina uz zastave i \"Hajmo Bosno\". Neka nas barem oni obraduju i vrate smješka na lice ovom narodu. Svi uz naše studente pa ako Bog da da nam i košarkaši počnu vraćati staru slavu. Nek se zna Bosna je jedna i trebamo sada svi pomoći. Hajmo Bosno!!!!!!!!!!!!!
HAJMO BOSNOOOOOOOOOOOOOOOO P.S. koliko je karta, petaka jel ?