Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Forza Hrvatska ! Sa Srbima sam odrastao i imao sam mozda i previse drugova sa te strane, ali kada se zaratilo i kada su na \'\'prepad \'\' zauzeli moj grad, niti jedan od njih se nije zauzeo za \'\'bivseg druga \'\'\' - kako za mene, tako i za druge . Svi su bili nekako opijeni tom nadmoci u naoruzanju i svim onim sto su tada mogli raditi, a da to nisu mogli prije rata i zato ih pisam sve :)))
puna podrska Hrvatskoj !! doduse svakako kod njih vise ima Bosanaca neg u nasoj reprezentaciji
HAHAAHAHAHA e cuj rastko
ja mislio dragan stojković-piksi
e sace ovom stojkovicu chettniki yebat milu majku jer ima prijatelje rvate
To ti je sve isto supci ovi supci oni. Dabogda se pobili, pa da obadvije ekipe budu disfalifikovane i onda finale Spanija - Danska.
tata ti konjina kad te tako odgojio....balvane jedan
Ti da si bio dobar drug zauzeli bi se... Mene su Srbi spasili u Hercegovini od Hrvatskog noza. Zato Naprijed Srbijo!
vox ti si konjina, dabogda Rvati izgubili..
Bez emocija i zdravog razuma HR i DK u finalu.
2 razlike za Hrvatsku