Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci da ne gledam protiv slovenije , ima da Bude 30:17 za njih , pa Buric najbolji u evropi golman irfane dragi Koji je tebi, nemam komentara stvarno
Samo lagano, zna Pipe sta radi. Burici su vec provjereni igraci, a selektoru treba vremena da napravi selekciju igraca po svom ukusu, zato su primarno na spisku oni koji nisu udarne igle.
Ovog golmana ne zvat, znaci citam i ne vjerujem..
Ova dva momka su simbol reprezentacije ako njh nema nema ni mene pored televizora
Trebao je da bude na spisku i Amir Muhovic,kruzni napadac iz RK Celje, Buric golman je dugo bio sa povredom
Kad se sjetim zimus mjesec dana jedu, piju i balahaju u hotelu Hills u Sarajevu, a kao pripremaju se za Evropsko prvenstvo. I kad dodje Evropsko ubjedljivo najgori. A za razliku od nas, Danci se pripremali u nekoj skoli, zatvorili se mjesec dana, radili na team buildingu, zdravoj ishrani i na kraju osvoje prvo mjesto.
bez golmana Burica je cirkus
Koja budala izabra ovu kockastu, prodanu dušu za selektora.
To baš i mene zanima ko ovog izdajnika dovede za selektora
♥️🇧🇦 Sretno momci
Ne razumijem ovo zašto braca burici ,peric na širem spisku pa to su igraci koji godinama igraju za repku dok je na uzem pola igraca iz domace lige, ništa mi ovdje nije jasno
Sretno
SRETNO ZMAJEVI 🇧🇦❤