Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momci cestitke za dobru igru,iz utakmice u utakmicu sve ljepsi rukomet igrate i zaista vas sa ponosom gledam....Samo protiv Egipta bez opustanja,jer Egipat nije za podcjenjivanje....poz :D
A jest nas krenulo u sportu... Barem me ovo oraspolozi ako nista drugo. Bravo zmajevi!
Za Palestinu ! http://www.klix.ba/vijesti/svijet/egipat-prerezao-zilu-kucavicu-palestinskog-naroda/130720061
Rađaju se ZMAJEVI i u rukometu. Bravooooooooo majstori.
Sjajna igra.Svaka cast.Idemo zmajevi po medalju.
Ovi Momci su zaslužili da se na svaku utakmicu napuni Zetra ! Prije svega svi 60 minuta hrabro i do posljednjeg atoma snage se bore za pobjedu ! I Pozivam sve U ponedeljak u 21:00 h Zetra ulaz Besplatan , Podržimo naše Zmajeveeee !
nek se ugleda malo A team
Kad sam pročitao naslov ponadao sam se da je i fudbalu
SVAKA CAST ! SAD EGIPAT NAJMANJE +5.
ajde bosanci, evo dobre vijesti. cestitam!
Prva slika :D
Bravo momci!!! Tako se igra ;)
Gdje je AnteToniPandžaMo? Nema ga...nestalo struje,ili....
ili je ukapirao da smo ga prokontali,lafo on fin bio.
Cestitke za mlade rukometne Zmajeve, i naprijed Bosno i Hercegovino. Nadajmo se da cemo osvojiti ovo prvenstvo na domacem terenu. Zasluzili smo finale u najmanju ruku.
KAKVE SAMO LOPTE DIJELI ONAJ PERIĆ.FENOMENALAN IGRAC.
Sramota za ove prazne tribine. Cestitke momcima. Zasluzuju DALEKO vecu podrsku. Sve najbolje u daljnjem takmicenju, idemo do kraja.
Čestitke momci, odlicna partija, bravo za navijače... Idemo do medaljee!!!
BRAVO MOMCI.PROLAZIMO EGIPAT SIGURNO.