Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa čudno, sva \'\'velika\'\' historija Srba je izgrađena na lažima, otimanju, podvalama, obmanama...., to je njima normalno i to je njima u krvi. Mi u Bosni dobro znamo na šta su oni sve spremni. Ovo je ništa - šta oni sve rade.
Srpska posla
ma ko srbi
Nisu ih turci dovoljno nabijali na kolac...kad vam kažem....Životinje su to,pardon,...ZVIJERI i to sa brojem 666. The serbian people are the BEAST with number 666!!!
Ma ovo je neka greska,ne bi ovo srbin uradio ovo je namjesteno njima..SVIJET JE KORUMPIRAN SRBI SU BA POSETNA \"ETNICKA SKUPINA\"
Se.x.ualno izopstim i po.pish.kim...Srbima mayke koja ih je okotila ovakve
Interesantniji su komentari,više nego video ! NEVJEROVATNO
Nesportski potez koji zasluzuje trajnu zabranu bavljenja trenerskim poslom, Ne znam ko mi se vise gadi...ovi sto ga napadaju jer je srbin ili ovo sto ga brane jer je srbn. A u milju maraka da je pola komentatora svojevremeno reklo kako je Ibra kralj kad je onoj novinarki rekao da p...opu...si ili vec nesto slicno, svakako nedostojno sportiste.
Sve je ovo domu Marjanovo. I ti i usput neki i ovaj sto odgovara i ovi sto citaju. Svi ste vi domu Marjanovo.
valjda htjeo za zevagu navikao ove svoje pa fulio...
Upravo potvrdjujes ono sto ti rekoh ,zivis u mikro-sredini u mikro-svijetu i plafon ti je visiti na portalima ,ako ces suditi o navijacima onda pogledaj po EU da nema skoro niti jedne zemlje da nije bilo navijackog huliganizma ,toga niste ni vi postedjeni ...necu navoditi primjere ..vrijeme je novac ! Na \"Paradu ponosa \" dolazis ti svakako nemoj se sad izvlaciti ..pominjuci mene tu ..svima nam je jasno ko ovdje ima skrivenih zelja i nagona ..jeli tako ?
Pa hoću li ikad išta normalno pročitat\' o ovim Srbima, garant je i ovo neka zavjera protiv njih.
Eto tamam, kad bude ta parada ponosa, pozovi me da gledam tebe i taticu tvog kako se držite za rukicu i paradirate... tamam da se iz prikrajka smijem, potš ste vi srbi ionako postlai predmet ismijavanja.. hehehehehheheheheehhe
heheheheheheheeh trutu onaj jedan zalupani... Opet mlatiš praznu slamu ko cigan o šerpe, opet meni i mom narodu prebacuješ ono što ste vi zapravo smrdi.. a to je :Primitivnost, zaostalost,mahalizam, iskonpleksiranost . Evo vidiš šta je uradio ovaj srbijanski selektor, pa onda neki dan ona tuča sa englezima dole u srbiji, pa onda šta su vaši navijači radili u Italiji... a da ne govorim da na svakom BH portalu sa svojim komentarima upravo vi srbi prednjačite. i ti se sad tu meni našao palamuditi o nekom primitivizmu?? !! Prvo počisti ispred svoje avlije pa onda nekom nešto govori.. Al ne vrijedi vama srbima to govoriti jer ste sve činjenice i svu istinu kroz historiju izbacili i danas dan nećete da sa pomirite sa činjenicama, ne vrijedi ćoravoj kokoši govoriti...
manijače...napadaš ove maloletnice...
Izvini molim te !! Evo samo za tebe ce se napraviti nova \"Parada ponosa \" pa ces imati priliku da prosetas sa tvojim ljubavnicima ..evo licno cu zamoliti organizatore istog da ti izadju u susret...pa sto odmah nisi rekao sta te boli ,nego se sat vremena vrtimo u krug \"okolo kere pa na mala vrata \" . OK nema frke sredicemo ti .. mirno spavaj !
@ \"smrdi-nebeski narod\" treba da zna odakle je potekao, al\' mu je 600 godisnji harac oduzeo mozak, ocito!!!