Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@posjetitelj... A šta si ti? židov? Nisi sigurno kršćanin jer bi znao da se piše kršćanin ne krščanin!!!!!
cuj nasi izgubili u glavama, halo ba jeste li normalni, pa srbi imaju da se useru pred punom skenderijom ili gdje vec se bude igrala utakmica i ima daj ih razvalimo k\'o beba zvecku ;)
koliko su ti gradovi srpski isto toliko je kosovo srbija. pukla je vama atomska u glavi jarane moje svi vide jedno vi drugo. srbija je jedan malo veci ciganluk. nikko nece sa njom cak ni vojvodina vise, vec se o tome prica da se zeli izdovjit a dje ima dima ima i vatre. samo se tjesiti jos malo pa cete u srbiju sa vizimo zajedno sa nama, samo nas boli kur.. za tim ciganlukom tamo.
ma nije fasista. sto bi bio? neka lagano ide u srbiju nemam nista protiv. nek kupi kufere i adio! ako nece, onda ce citav zivot trepit da nosi bosanski pasos i kad izadje izvan granica bih tretiran biti kao bosanac. zelio to priznat ili ne jednostavno je tako.
SRPSKA, SRBIJA ,NIKAD MUSLIMANIjA !!!
Hajmo Srbija ! Alaj ce vas Baka (Bojinovic) nafilovati ! E jos da igraju na domacem terenu u Banjaluci, Trebinju, Prijedoru...ili nekom od srpskih gradova u Srpskoj !!!
444
Ako je iko Turčin to ste vi. Jebavali su vam majke po zakonu prve bračne noći punih 500 godina. U tebi teče turska krv srbine!
dejo oko pozdravi seku od osunecenog znat ce ona ko je u pitanju...
Ma ko da je vazno ko ce u sportu pobijediti, vazno je ko je u agresiji pobijedio ;) Naprijed Bosno !
da ispravim kolegu RS-a, koji je imao dve pravopisne greske Heh...poturci, zgazićemo vas
ja ću navijat za srbe jer su srbi ipak krščani a ovi muslimani i najprije zbog toga što su navijali za turke na euru
nema meca u sarajevu zbog sajma namjestaja.
Vlasi vs. Poturice. Kaj je to rukometna druga liga?
@RS To samo pokazuje koji si ti fašista!!! Prvo zbog izražavanja, a drugo što mrziš zemlju u kojoj si rođen i u kojoj živiš. Nastavi se negirati dok si živ fašisto retardirana! Do kada će se miješati sport i politika? Nek pobijedi bolji, naravno BiH :)