Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka se gleda Grand i ZMBT...to je bitnije nego plasman na SP... :(
Na Islandu neka se isto ovako bore srcem za nasu Bosnu nema nista draze navijacima
aferim za rukometase... sramota za sarajlijice, pa i neku sljedecu vaznu utakmicu igrajte u sarajevu... da im nije daleko...
Vidjeli smo veceras da se moze, samo da igraju odbranu kao zadnjih 10-ak minuta vecerasnje utakmice, kad Islandjani nisu znali sta ih je snaslo. Odbrana je kljuc, jer Island melje protivnike kontrama.
Mislim da ce vise nasih navijaca biti u Islandu nego u Sarajevu :D
tako je care
e bas cete tamo med da naberete..iznabivace vas 10 razlike najmanje
Hvala što se brineš :D
pa komsije smo..ko ce drugi
Nenad Markovic :-)
Hvala , Nikola & Co ....
Kad jedan Dragan Markovic voli Bosnu svim srcem, i bori se za njen uspjeh, onda moze i neki Nikola iLi Ante isto to ;-) Volim te Bosno and Hercegovino :)