Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sejo legenda
hahaha, gledaj sabana i zonfrija majke ti... Dzaba pare, dzaba sve...
@balkanbalijo Ne znas ti ni ko sam, ni sta sam... Iznenadio bi se majmuncino.
axaxaxaxa
Kazu da su ovi fanticosi svi iz dijaspore. I da idu na svaku utakmicu reprezntacije. Evo ovim putem pozdravljam prave navijace bih koji nemaju love i bore se da prezive svaki dan. A ove ostaplere iz dijaspore nabijem na oklagiju.
Gledajte vi te glave, tog sivonje. Ne zna jeli Svabo, Crnogorac ili Srbin, pa on izabrao da bude "bosnjak", a veze nema sa Bosnom ama bas nikakve.
Zamisli da ti se na kevu popne,sta mislis da li bi ostala citava?
Gledajte vi te glave, tog sivonje. Ne zna jeli Svabo, Crnogorac ili Srbin, pa on izabrao da bude "bosnjak", a veze nema sa Bosnom ama bas nikakve.
Povoljno glumim pratnju po svadbama... Kontakt telefon 060/214-5454
Ima l prenos na yt?
Zmaj je Zmajevima podrska