Čeka termin za operaciju
0
Šabanović: Stradali su mi križni ligamenti
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa stvarno " ? " ako nemas sta pametnije pisati onda i nemoj.Sto ce se neko truditi tebi objasniti šta su križni ligamenti kada ćeš ti ponovo kapak naći.Imaš google ukucaj i naći ćeš ili ti i TO neko mora obajsniti sta je google. A zmaju pono sreće u oporavku želim.To je česta sportska povreda,mora se proći kroz to.
šta su "križni" ligamenti? gdje se KRIŽAJU? SA ČIM se križaju? stvarno, ima li neki prevodilac da objasni nama laicima iz medEcine. da ovo nije negdje u KRIŽAMA, to jest KRSTIMA? ko u bosni govori "bole me KRIŽA?"
Nije krava naucila orat ! :P
Ma koga briga za to rukometna reprezentacija kao i da nepostoji toliko smo losi da je ova vjest samo za njegovu porodicu vazna!