Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo me zanima kako svi stanu u jedan šešir
Samo da još neku domaću TV kuću interesuje rukomet pa da možemo gledati najbolje rukometaše Evrope.
Ima nas mnogo koji smo daleko od Sarajeva a volimo Bosnu, plaćamo i neku TV pretplatu ali eto ko nas ...!
Prenosila je Arena sport ligu prvaka ove godine, gledao sam 3-4 gostovanja Bosne. Ali tuzno je da Skenderija uopste ne bude krcata za ovakav uspjeh, pa s toga ni \"ludi Bošnjo\" nece prava otkupiti.
@timko Niko nije protiv samo da možemo gledati. Rijetka je ovo prilika da neki naš klub bude sa elitom pa zato i ne mogu shvatiti nezainteresovanost domaćih TV kuća. @BBB Sumnjiv je i meni ovaj 3. jakosni sombrero!
Najbolja grupa : 1. Barcelona 2. Zagreb 3. Kiel 4. Fuchse Berlin 5. Bosna 6. nije bitno Ovo bi bilo dobro za rukomet, za navijace i sve ostalo. Dvorane bi bile pune.
čekaj, jel ovo neka zaje...cija, Kiel i Ciudad Real u trećem šeširu?!?!?!? AJDE PALITE S.LJACI
Komentator se zove Alen Jazić
@Ultravox: Najbolje bi bilo dati da rade ljudi sa neke visočke televizije. Gledo sam nekoliko utakmica koje su radili i pravo mi se svidjelo. Pojma nemam ime komentatora ali sam se oduševio stručnošču
Kako nigdje nema (SMRD) preko drine?
grupa najbolja za nas barcelona (da vidimo igrace uzivo , poraz obje tekme) koper constanta st.petersburg bosna i dole nije bitno
samo me zanima kako svi stanu u jedan sesir
Odlično! Super dobro. Nemam pojma šta da napišem ali vijest je vijest!