Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neobicna tekma za navijace srbije.. nisu imali sta da psuju i pljuju
Na startu se vidilo da srbi ne mogu ni do boda
izgubili 1 razlike protiv ekipe sigurno top 10 u svijetu , i onda to nesto katastroflano dajte nemojte nasmijavaiti ljude nadam se da ste ironicni
oni trebaju gledati da dobiju CG barem 3 razlike i onda da island izgubi npr minimalno a ako island izgubi vise onda necete ni trebati pobjediti vise sada je pitanje kako ce Madjari odigrati zadnju utakmicu, mada uzimajcui u ozbir da se bodovi prenose u 2 krug mislim da ce madjarska htjeti pobejditi!
Bolji i interesantnije ovo finale u Snukeru, igraju oba perfekt.
Luzeri luzerski kao i nasi
Ria Ria Hungariaaa