Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ne bude zabune...svi igrači na ovom europskom prvenstvu su bili Srbi...doduše, nisu svi imali iste nazive reprezentacija, niti iste dresove, imena al' ne treba se zavaravati...sve su to Srbi 1/1...sljedeće prvenstvo će zbog toga zvati "celosvetsko srpsko rukometno prvenstvo"! ;-)
Sta uradi ovaj Sterbik u drugom poluvremenu auuu svaka cast.
Sportska velesila... dominiraju u svakom sportu skoro, Drzavnom, klubskom, individualnom... Volim ovaj narod, volim ovu zemlju... podrzavam ih u svim mogucim sportovima... naravno, poslije Bosne i Hercegovine
Šta kaze vujovic ,ko je ono mrtav
covjek je govorio za vrijeme tajm-auta utakmice Slovenija : Spanija,u toj utakmici je zaista tako bilo. Pregazila ih Slovenija !!
Dok su Srbija i Hrvatska i njihovi zestoki navijaci jos uvijek na apaurinima :))). Ljepse ovako pogledati civilizobane sportiste iz istih zemalja i uzivati u sportu bez zvidzanja i vikanja.
sa sreca mi smo losi pa ne igramo nista i nema zivciranja
https://postimg.org/image/x614u50jx/
Sasvim zasluženo, kad sam danas pro čitao koliko su finala izgubili i da im je ovo prvo zlato još mi je draže...
_____________ ŽIVJELA SRBIJA _____________ Inače, u usta ga stavim svima koji se mršte na ovu parolu .
ja ti ga mami ....
Bravo spanci
sa 4 pobjede i 4 poraza zavrse 2.
Ja navijao za Francuze,realno su najjaci
bravo spanci, sveukupno najbolja ekipna sportska nacija
prejaki. svaka cast. koji su hrvari
stara rukometna velesila
e moj zlatane :D