Najveći uspjeh u historiji kluba
78
Rukometaši Goražda osvajači Kupa Bosne i Hercegovine
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast!!!!
Dakle, da sumiramo: Fudbalska titula: Zeljo (Sarajevo) Kosarkaska titula: Siroki Zenska kosarkaska titula: Celik Odbojkaska titula: Kakanj a sad Gorazdaci pobijedili Vlahe u rukometu, jedini sport u kojem su bili \"kao\" dobri. E moji bosanski pravoslavci, jadni li ste. Gorazdaci svaka cast:-)
Gledao sam utakmicu na tv .Gorazde igralo na svom terenu i da publika daje podrsku\" protivnickom igracu\" e to jos nisam vidio u Bosni.RESPEKT za publiku svaka vam cast.
Ostajem u Goraždu, nigdje ljepše nije!
Cestitke Gorazdu pokazali su kako se navija RESPECT
cestitke Goraždu na zasluženoj pobjedi !
M A S A L A gorazde = grad heroja !!!!!