Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova reprezentacija Francuske je najbolja rukometna reprezentacija u zadnjih 10 godina. 41 gol Danskoj u finalu, na njihovom terenu!
na ovom prvenstvu igralo 11 igrača koji su rođeni u BiH :)
Ovi im je Michel Platini namjestio prolaz dalje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hrvati se žale na suce, a ova Francuska bi ih pregazila u finalu :) . Ipak čestitke Francuskoj.
Tesla,ne poznajes rukometni svijet ni rukometne sile i kakve se sve nepravde i stvari dogadjaju na ovim svjetskim i europskim prvenstvima. Hrvati su se s pravom žalili.
Sudije koje trebaju bit neprimjetne nazalost cesto imaju znacajnu ulogu na odredjenim mecevima, ali imat plus dva gola prednosti, dva igraca vise, sedmerac, pa napad, i od svega toga napravit -1 kad se trebas odlijepit je stvar ekipe. ( Danska vs Hrvatska )
Želite zaraditi na kladionici? Za to treba veliko strpljenje i volja a najviše znanje. Moj ukupni profit iznosi 76.095 kn na temelju toga da je moj ulog po utakmici 2.000 kuna i mjesečna prosječna zarada oko 16.800 kn (to je velika zarada jer su i ulozi veliki). Na primjer, da vi ulažete samo 500 kn po utakmici, vaša zarada bi bila 19.025 kn do sada, što je u prosjeku 4.200 mjesečno. Provjerite na mojoj stranici o čemu pričam i na što se kladim. Provjerite na mojoj stranici o čemu pričam i na što se kladim: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne *dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).
http://www.youtube.com/watch?v=VU5a4AlqORw
Karabatic kara pa rastura
hrvati daleko najjači
bravo pijetlovi moji.
Bezobrazluk i dominantnost na terenu !
Španija!
Zipa Francuza ba
mi se nemožemo ni plasirati a komšije 15 polufinala u 20 godina i ostaje nam samo da navijamo protiv njih kako to čini većina nacionalista u ovoj kvazi državi
normalno da necu navijat za njih.nek su izgubili.
A jesu ih oderali svaka im cast.
Francuska mjera za rukomet
hrvatski rukometni trener na press konferencije rekao da su se on i njegova ekipa osjećali kao životinje tokom cijelog turnira.
kakva ekipa kakav rukomet! svaka cast trikolori....
Ovako je nekad juga bila nadmocna u rukometu.
Kapa do poda majstori francuzi.Ovako odigrati protiv danaca na njihovom terenu i zabiti im u finalu 41 gol pa to je naučna fantastika.