Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova smeća od igrača koja igraju za reprezentaciju bez trunke zainteresovanosti kao da ih je neko natjerao su od oktobra 2019 dakle tačno 3 godine ostvarili SAMO 2 POBJEDE 1 REMI I ČAK 18 PORAZA. Dakle 2020 i 2022 godina će biti upamćena bez ijedne pobjede. fuujj gadi te mi se . umičević u rukometnom savezu radi iste stvari očigledno kao i željković u fudbalskom. Samo još košarka da se prepusti srbima iz rs i da nam ugase sve reprezentacije
Čestitke Crnogorcima na pobjedi. Mi smo bili užasni, pogotovo odbrana, u prvom poluvremenu je svaki njihov šut bio go. Ako ništa, barem je ljepo vidjeti fin komšijski i bratski odnos između nas i Crnogoraca
@trecikorpusZe kakve to veze ima sa mojim komentarom ?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Čestitke Crnogorcima na pobjedi. Mi smo bili užasni, pogotovo odbrana, u prvom poluvremenu je svaki njihov šut bio go. Ako ništa, barem je ljepo vidjeti fin komšijski i bratski odnos između nas i Crnogoraca
Ma pobjedicemo u Zvezdama Granda hebo sport 😎
@gooUser1642116094 ali zato je tu Republika SRPSKA i oslobodjena srebrenica i sve oko drine od vas potur adi.
Tako ste pljuvali i kosarkase nakon poraza u Crnoj Gori pa sta bi na kraju!
Biće to dobro samo dok nas krene😀😀😀😀
Sve cestitke Crnogorcima i hvala vam na divnim porukama koje ste poslali prije meca i uvijek i nadamo se da cemo se i u buducnosti ovako lijepo slagati.
Dotakli smo dno u svemu
Nismo još, sačekaj, ima još malo...
Najgluplje mi je kad kažu politika unistila sport, neke snage rade na razbijanju sporta itd. Pa jesu li ilkad selektori, sportisti ista rekli, digli glas, digli glavu i glasno rekli ŽELIMO ZAKON O SPORTU I TAĆKA, samo neka kuknjava. Odbojlasice Srbije osvojile Svjetsko prvenstvo, a vidi ovih naših leševa večeras u Skenderiji, satrali ih Crnogorci, svaki napad pogodak. Crnogorcima zelim srecu u nastavku, da osvoje prvo mjesto i dalje sto bolji uspjeh.
znaci CG rasturila BiH u kosarci i rukometu.
Bitno je ucestvovati.
drug volim repku vise nego i jedan klub u nebitno kojem sportu al ovo ti je cist prikaz nase najbolje ekipe i da su ti braca burici igrali eventualno bi zabio mozda 1 2 gola vise i primio manje golova i to je to , buricu skidam kapu sto nas je cuvao blamaze zadnjih par godina svojim nevjerovstnim odbranama al ovi momci nisu ni za klupe u repki
znaci Alpska Srbija i jadranska Srbija bolje od pokrajine Srbije i Bosanske Srbije hahaha. Uvijek Bosna najgora ebote.
A mislili ste da je Srboslavija vaša? Kad ono... Bljeskovi, oluje i ostale vremenske nepogode... Ostade se čak i bez srca Srbije, Kosova.
A što odma odustajete od svojih momaka? Ne valja prvo okipljanje, novi selektor, nova ekipa, bice to bolje. Neka ginu momci za svoju zemlju, ne sjekirajte se bice pobjeda. I mi Crnogorci smo mnogo gorkih pilula pojeli ali se nekad isplati vjera u ekipu. Bice i od vas dobra ekipa. Zivjela Crna Gora i zivjela Bosna i Hercegovina!
Druze, ovo ima debelu pozadinu i nije prvi put da se nesto slicno desava. Bosna je nazalost drzava u kojoj mrznja i nacionalizam ubijaju sve. Savez se raspada, celni ljudi privatno velicaju ratne zlocince, o kakvim uspjesima da pricamo? Mi saku gorkih pilula uz jutarnju kafu pijemo zadnjih 30 godina.
Soprt u Bosni i Hercegovini je unisten od politicara., Pogotvo kosarka, rukomert zalostno za mlade sportase!?
Lahko je bilo Crnogorcima kad su igrali protiv invalida.
MasAllah
Bice bolje