Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amaterizam mrtvi nista vise... Ne treba ih zaliti ni trunke, nista... Pola igraca hoda, bilion gresaka, i ja budala sto gledam nerviram se, a nji boli ku..c Zali Boze ovog naroda sto ih je dosao da gleda...
Skupina amatera
A M A T E R I NA CELU SA SELEKTOROM !!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kako su ovi ljudi uopste profesionalni igraci?
Ovi nasi dosli nako, jos kad im pojedinacno statistiku pogledas ni igre ni zelje, ni htjenja.... Jedna velika bruka i sramota. Umjesto borbe za drzavni dres koji predstavljas narod nije vidio nista. Moralne horizontale sram i stid vas bilo !
Čim sam vidia Njivara Nikšu,ugasio san tv,znao san da će biti katastrofa.
Boks, bodybuilding nestali fudbal po kojem smo bili poznati ušao u krizu ... Obrazovanje na najnižem nivou.. pravni fakultet obiluje ženama i koje više koriste fakultet kao pistu nego kao ono što treba...
Hahahaha
Izgube od svedske devet razlike i onda uuu izjave dobro smo im parirali oni Su ipak aktuelni prvaci Pa bolan nebio Ako nisi Bio makar da remiziras utakmicu na EP ostavi se tog posla i idi zidaj kreci, malterisi ili sta ja znam, vec kad nemas taj Damar da pobjedis nemoj se time baviti,ne brukajte nas.
Napad katastrofa, ali nam je zato odbrana propuh, a kontre misaona imenica....
Jedino u sjedećoj odbojci daleko doguraju.
supci prvoklasni.. na čelu sa rahmetli irfanom
Zalosno…
Ne postoji drzzava sa glupljim sprtistima od nase drage BiH. Ovi su jos ok 24.u Evropi, slijede jos tragikomicniji fudbaleri u martu. nneddaj boze da moram gledati utakmicu.
sjedeca odbojka
Ne postoji drzzava sa glupljim sprtistima od nase drage BiH. Ovi su jos ok 24.u Evropi, slijede jos tragikomicniji fudbaleri u martu. nneddaj boze da moram gledati utakmicu.
Jadovi jadni. Sram vas bilo.
Sikiram se ko sikira!😂😂😂
Na svakom natjecanju mora netko bit najlošija skupina. To je nepobitni prirodni zakon.
bravvo!