Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo ljiljani !!!
1.Spanija 2.Austrija 3.BiH 4.Finska
@fantom slobode sta me ubi ja govorim trenutno stanje na tabeli, al si glup da skontas
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo, Zmajevi! Za razliku od svojih kolega iz Francuske, Danske, Španije i Hrvatske koji imaju izvanredne uslove za pripreme i jednako dobre nagradne fondove, vi nam donesete bodove sa putovanja koje plaćate iz svog džepa, samo zbog grba na dresu i gledalaca kraj ekrana. Hvala vam i puno sreće! Samo jako!
Zašto naši igraju u majicama Jamajke?
jer nema dresova od Jatate.
Šta je s Malinovićem ?
Oni sa OBN su, u poređenju sa Bahom, komentatori svjetske klase
BRAVO LAVOVI VI PONOS DRZAVE KO NESKACE MRZI BOSNU I HERCEGOVINU.
Stop islamizaciji Evrope,Finska nepokorena zemlja od strane migranata,jedna utakmica u rukometu nije bitna.
Jedino ovakve rukometne "gigante" možemo pobijedit .A ko zna i ovdje šta bi bilo da Burić nije imao dobar dan i skidao sve živo , odbrana amaterska , a već za par dana eto ih u Goraždu i svašta je moguće , moramo molit Boga da Burić opet ima dobar dan . A naravno kad nam dođe Austrija popišat će se po nama ko i svaka ozbiljnija ekipa , a o Španiji ne smijem ni pomislit .
to je to. sta ces to nam je domet. nemamo kvalitet za nesto vise.
@Der Rumbaher Pa kad bi naši igrači makar priznali i rekli jednostavno nemamo kvalitet i ne znamo bolje , možda bi im i oprostili . Ali jok u nas uvijek izgovori , a tako nam je malo falilo , nismo imali sreće , zajebale nas sudije itd
Mogu do baraza i tu im je tac , kao i uvijek. Od svih nasih sportskih selekcija , rukometna je daleko najgora.
svaka čast
sada nazad u Gorazde da osiguramo taj plasman!
Realno imamo tim za Euro, jos da Suman to malo ukomponuje u sto ne sumnjam, eto nas na Euru... a i povinje se ozbiljnije raditi sa mladjim selekcijama sto je veliki plus....samo tako nastaviti treba, a para ce valjda nekako biti
Bravo Ljiljani,jaku ste utakmicu odigrali svaka vam čast.Mi moramo biti ponosni na ove momke.Volim te Bosno i Hercegovino.
Svaka čast momci, ali mora ovo još bolje i odlučnije, posebno u momentima kada treba "dokrajčiti" protivnika! Ali, vidi se već rezultat Šumanovog rada, konačno smo počeli trčati i koristiti kontre!
Lako je trčat i koristit kontre protiv rukometnog Lihtenštajna .
Nek muslimani pobjeđuju!!!
Dušmani duvajte ga Bilalu Šumanu