Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerujem da možemo otići na svjetsko.Samo hladne glave i vjerujem da cemo u tom predbarazu moci pobjediti svaku reprezentaciju,jer realno gledajuci,to su sve slabije reprezentacije od nas.
@Emir323 problem je baraz..
Bravo momci
Svi znate kmecat o predbarazima, nekvaliteti sporta, reprezentacija i td. Sjebat milijarde na kladionice to znate. Izabrat ljude kojima i zamjenik pomocnika ministra ima svoje sluzbeno auto, i to znate svi
@mein.teil a ponidit rjesenje i bit neka promjena koju zelite vidjeti. To nitko ne zna i nece
"Pet najgorih reprezentacija na Euru"?! Pa može li se to malo finije reći? Recimo, pet reprezentacija koje su na Euru ostvarile najslabije rezultate.
To nije senzacionalisticki tekst a njima to i ne paše
Najveća evropska država je Ukrajina 😀
Dosta što nam je baraža na vrh neke stvari, pa nam sad i predbaraž uvelo. Crkli dabogda:)
Raja hajmo docekati rukometase na aerodromu bez obuira na poraze jer u kakvim uslovima su se plasirali skidam im kapu do poda.
A nama predbaraz jeee, a nama baraz je, i opet cemo Portugal dobit.😁
@Shmeky7 Opet Portugal i opet se ganjaj sa Ronaldom. Taj čovjek kad se penzioniše moćemo na SP.
od barazaa do baraza