Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Moglo je to i više da bude. Verujem da će Češka da se popravi do sledećeg susreta. Igru BiH nemam nameru da komentarišem, zemlja smešna u svakom sportu pa i u ovom. Bar su naučili spisak igrača da sastavljaju.
Ma u kakvoj je situaciji sve u državi ovim momcima svaka čast! Jbg izgubili idemo dalje, Češka je dobra repka organizovana, a kod nas samofinansiranje, lomljava u autobusu i minimalni uslovi. Zaslužili su da ih nastavimo podržavat, a iskreno Jedna si jedina je postalo bezveze pjevat, himna nije ni završila ljudi ispjevali i aplaudiraju. Uz to i ne vjerujem da se igračima drugih nacionalnosti ona sviđa i da ih motiviše. Bilo bi lijepo da imamo himnu uz koju bi svi pjevali.
🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🙌 kiks, bolje sl put 🙌
Da se igralo u Zenici - prebili bi češke igrače, a sudije optužili da su organizatori ubistva policajaca u Sarajevu i, takođe, prebili.
bolestan si nema tebi pomoci djikene mrtvi..
Samo ću reći da nisu zaslužili aplauz.
Pa to može samo kod retardiranog Bošnje . Samo Bošnjo glupi aplaudira na poraz i neuspjeh .