Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majmune nepismeni kaže se europske (europa), u federaciji zivimo máter ti isprašim nepismenu.
još se nisu oporavili od poraza. hrvatska ih je rastavila na sitne dijelove.
isto kao i foca sto je ili bl hihihihihihih
bosanski brod je bosanski GRAD!!!!!
Zašto šokirali? Hrvatska dobije Dansku 11 razlike i valjda je to pokazatelj da Danci nisu u formi. Najkvalitetnije rukometne reprezentacije su podjednake kvalitete i često samo nijanse odlučuju. Iznenađenje donekle jeste poraz Islanda, ali ko prati rukomet zna da Island obično ima odličan start, ali da u drugom dijelu takmičenja obično razočara.
nećemo \'vako u egropu nikad, ja vam kažem...
a Bosnjaci???? gdje su oni BA? hahahaha hehehee
a gde vam je drug korektor,milsim lektor na godisnjem ?:)
ma ku.rvati ovo uzimaju glat
ma oblizi mi hasima ja sam bar napisao na jednom od tri sluzbena jezika u bosni a kako su ovi hadalji napisali ..........ma oblizite mi ga i ti i ovaj sto je ovo napisao
Cuj evropske, valjda europske k0nju nepismeni...
evropske ili EGROPSKE prvake ja pismenosti ..na nivou