Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga god da dobijemo u baražu od navedenih reprezentacija,nece bit lako.
100 razlike za island
jel istina da je hrvatski rukometni trener na press konferencije rekao da su se osjećali kao životinje on i njegova ekipa ?
haman da je rekao to: http://www.index.hr/sport/clanak/goluza-danci-su-sve-podredili-sebi-a-mi-smo-zivjeli-kao-zivotinje-sudjenje-je-bilo-ponizenje-za-sport-/723688.aspx
Sranje od finala.Tu je Hrvatska morala da bude.Nase komsije su u Rukometu ko svabe u fudbalu. Sto se tice baraza nadam se nekom laksem protivniku.Vrijeme je za veliko takmicenje.Mislim da smo spremni da udjemo u velikom stilu!!!
Po mom misljenju najbolje bi bilo dobit' Austriju il' Bjelorusiju, eventualno Madjarsku ili Makedoniju, protiv ostalih ekipa ne bi imali sanse
pitanje je i ekipe, jer ti u kvalifikacije najčešće ne dolaze i najbolji igrači, tako da se ima šanse
Zbroj golova - vise.