Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu ni ustashlije puno bolje, oni Srbima ljeti u Dalmaciji pale aute, a Srbalji njima zimi. Proljece i Jesen sve mirno.
Koji je rezultat kad nastradaju 3 Srba i 3 Hrvata? Pa 6 - 0 za Bosance :D
Šta ispadne kad se dogovore Srbi i Crnogorci? -Hrvati! hahahaha
bice to zanimljivo...
kakav glupan!!! Pretpostavljam da nisi zavrsio ni osnovnu
Ne bih nikom savjetovao da putuje u tu zaostalu malu zemlju jer mu niko u njoj ne može garantovati bezbjednost.Jednostavno vas strpaju u zatvor i izmisle neke kobajagi ratne zločine.Uostalom,neka mi neko kaže,šta ja to zanimljivo mogu vidjeti u srbiji osim 1000.000 roma.Možda i dem jednom ako srboši priznaju da su pravi DŽIPSILEND.
Jajce je uz Kauboje!!! Go Kroacija :D
Problemi u BiH zbog utakmice izmedju dvije susjedne zemlje...
Samo ne razumijem ljude koji su otisli tamo sa svojom djecom? Sta su mislili da ce ih srbi docekati sa cvijecem? U toj Vojvodini ima dosta Krajisnika koji su jedva cekali ovako nesto da naprave hrvatskim navijacima. Jos nesto, nista se bolje nebi ocekivalo da se kojim slucajem ovo prvenstvo igralo u hrvatskoj, samo sto bi onda hrvatski huligani razbijali sve srpsko po gradovima. Mi smo stoka balkanska i mrznja je jos veca nego sto je bila prije samog rata.
CRO & BIH
Bijemna vas sve na racku libo me i za jedne i za druge !
sakam ti mama i nabijum jes na svojata velikata glavata nikad Makedonija Macedonia is Greek falsifikatori istorije !
jao jao surta deranje Srbskih guzova,da se malo spuste na zemlju NAPRIJED HRVATSKA
Napred bracooooo preko Drine...REPUBLIKA SRPSKA navija i podri svim srcem...
Dabogda se poklali.
Напред браћоооо преко Дрине...РЕПУБЛИКА СРПСКА је уз вас као и увјек!
Za Hrvatsku sam u ovoj utakmici bez razmisljanja !