Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije tacno drug prati ko je bio najbolji strijelac u posljednje dvije kval.rudne. Ne mozes tako sport gledat, eto Duvnjak sinoc nije dao gola pa sta treba da ga ne poziva! Ja ti samo kazem da trebaju svi biti pozvani po zaslugama.Nismo mi Francuska pa da imamo 100 ludih rukometasa. A svi koji nisu tu na okupu a trebali su biti su u svadji sa selektorom! Jer je frajer panj !
dajte dansku da se igramo hahaha, salim se necemo mi vidjeti ep
necemo ni sp vidjeti
DAJ NAM ISLAND DA SE IGRAMO IGRAMOOO
Ko god dodje, zgazit ce nas....
Ma dajte nam Hrvatsku da se sto manje novca potrosi, tu je to 3-4 sata autobusom do Zagreba :) Svejedno su sve ove ekipe sile za nas možda, ali možda bi mogli igrati egal sa Bjelorusima .
pogledaj Farukovu tekmu protiv Njemacke, proslu protiv Islanda, protiv Bjelorusije..Momak igra u najboljem klubu od svih reprezentativaca Vec 3 god. je u Njemackoj najjacoj ligi na svijetu. nemas pasha ti pojma o rukometu momku treba dati sansu... bolji je od Zulfica za klasu
Pogledao sam ja rukometa i izgubio zivaca gledajuci nasu reprezentaciju sto ti neces za dva zivota, Faruk je dobar igrac koji je na SP odigrao katastrofalno i pod teretom realnih kritika napustio reprezentaciju BiH kad nam je najteze bilo.Da jos dodam da je Prce u svim navedenim tekmama bio najbolji strijelac ;), Faruk je bljesnu na par tekmi i to je to.
Idemo ludo, idemo jako!
Jedina opcija nam je Bjelorusija ili Makedonija... nemam klupu, igraci ne igraju u svojim klubovima, neiskustvo. daj Boze da se ponovi sudbina Islanda. vratite Faruka Vrazalica!!!!
Kakav bolan Faruk Vrazalic, pa jesi li ti pogledao ijednu tekmu sa svjetskog prvenstva.Lik nije istrcao nijednu kontru a sto je fulao zicere o tome da i ne govorim.
Prokleti baraz