Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo jako večeras protiv Portugala na prijateljskoj.Nadajmo se da će biti streama
Idemo ludo,idemo jako......
Lik...no sikirli...sreca pa ima kablovska i brazilske serije. Kazu haman kao da su bili u Brazilu :)
Svaka čast na trudu, ali daj neka neko napravi jednu pjesmu da digne navijače.....da na tribinama bude ludilo kad ta pjesma krene. Pokušaja je bilo ali se treba još potruditi. Ova mi je do sada najbolja ,ali je napravljena samo za Brazil Grupa F- Ponos države "Ljiljani spremaju se na dalek put I Brazil cijeli biće plavo-žut Ma šta će brazilci argentina španija Svima pokazat ćemo kako se navija I neka poteče sad pjesma bosanska Cijelom planetom neka odzvanja Nanananana oleoleole Ljiljani gazite sve do titule Nanananana oleoleole Ljiljani gazite sve do titule Samo ti naša si ljubav jedina Prkosna ponosna Bosna predivna Zato te po cijelom svijetu pratimo Zajedno sa tobom mi da slavimo Skupa do pobjede neka gori sve U dalekom brazilu neka ori se Nanananana oleoleole Ljiljani gazite sve do titule Nanananana oleoleole Ljiljani gazite sve do titule Želimo samo da se borite Za sveti grb što na srcu nosite Nek pucaju kosti nemoj da se štedite Na krov planete nas odvedite......."
Ima li kakav live stream za utakmicu BiH - Portugal Utakmica pocinje u 17:00
Kolike su šanse da se na Svjetskom sretnemo sa istočnim komšijama?
navijat ce arapi al u klincu za nas, boli arape m u d o za bosnom
Pravi muskarci....skromni...Otisli bez neke pompe a ako naprave rezultat bice i Niksica i Komsica i Izetbegovica....Licemjeri...
Rukooooooooom!
Samo bahato ZMAJEVI!!!
U napadu jako u obrani čvrsto ;)