SP u rukometu 2009
0
Poljska uvjerljivo protiv Srbije
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledajte video http://www.youtube.com/watch?v=xTD4VZy1xk4
...majmune sa grane o kakvim ti argumentima pricas? Srbija je bila i bice debelo crijevo Evrope...aaaauuu breeee Poljaci vas u bulju karali auuuu bre...
milane kretenu profulo si stranicu bolesniku. sisaj patku jarane Vidjecete u Martu ko je BiH.
kakvi kompleksi. mogao si od početka shvatiti da favoriziram i đokovića i jankovićku. uspjeh je kad netko nešto osvoji. jedna pobjeda je tek mali korak prema uspjehu. ako federer ne osvoji turnir nek ga osvoji đoković. iskreno.
@BRASIL opet si krenuo u budalesanje i karikiranje jer nemas nikakve argumente. naravno da mi ne treba SA-x da bi saznao kako Djokovicu ide na nekom takmicenju, ali ovde nije rijec o tome vec o vasim kompleksima. jedini razlog sto ja uopste dolazim na ovu stranicu je da vidim kako dozivljavate Srbe kroz to kako (ne)izjvjestavate o njihovim sportskim uspjesima. ovakve male stvari i detalji predstavljaju odlican barometar stanja u drustvu.
e pa milane posto tako sve znas , sta se prenosi a sta ne , predlozio bih ti jednu stvar ....odj... s sa-x ...
mile tebi treba sa x da bi saznao rezultat đokovića. naravno da ne. tebi treba da bi likovao preko tastature. brazil je izgubio od alžira a sa x ne objavljuje. mogli bi podići tužbu protiv odgovornih sa portala. možda i dobijemo odštetu zbog nanošenja duševnih boli.
U sevdahu al ponosna,puna \"bukvi\" Herceg Bosna! A kako i neche biti,sve brazilci i iranci ne zasiti! Vehabije i mafijashi puni zlatnih lanaca!Pishu knjige bilo je postenih Bosanaca!...Lepa zemlja,gde mirishe trava rosna! Iz Evrope stize povelja,na tri dijela nesta Bosna!
\"jankovićka,prvi favorit turnira je izgubila od 16te nositeljice. to je vijest za novine,\" pa kad je prvi nosilac, zasto o njoj nije bilo reportaza iz kola u kola kao sto ima o Federeru i Nadalu - vodecim nosiocima na muskoj strani. pa, reci cu ti zasto - zato sto je Srpkinja i na SA-x ce se pojaviti u vijesti jedino kad izgubi. \"đoković pobijedi delića,koji nije ni među nositeljima,kakva je to vijest?\" Delic je rodjen u Tuzli i vaš je - bilo bi sasvim logično da SA-x izvještava o njemu ali to ne radi zato sto ga je pobjedio Srbin. \'dje da osvane vijest da je Srbin pobjedio Muslimana, taman posla. osim toga Djokovic je upravo pobjedio i Bagdatisa i naravno na SA-x nema vijesti o tome, kao sto je nece ni biti sad u utorak ako kojim slucajem pobjedi Rodika. ali zato ako Djokovic izgubi od Rodika u roku 5 minuta ce se pojaviti radosna vijest.
sjeti se nemanja,ako ga imaš po čemu pamtiti,reci i drugima pe nek se i oni sjete.
...sjeticu se ovog tvog posta, cesce ! Nemanja
@Brazil E sad me ono bas...Upravu si ! Trebalo je otici , makar oni sto su blize ! Bez obzira na atmosferu, koja je vladala !
mnogo volete srbiju,samo nema vas u zadru da joj pomognete da uđe u polufinale,pa u zagreb kad krenete iz bijeline,trebinja,laktaša,nevesinja,prnjavora,prijedora,banja luke,kostajnice,dubice i ostalih srpskih gradova.
Uz Srbiju i u dobru i u zlu ! Hajde, hajde ,izgubili pa sta ? Vazno je da je Srbija ponovo na rukometnoj mapi Svjeta !Ima tu stofa, samo strpljenja...Mnogo volim Srbiju !!! NemanjaRS
milane jankovićka,prvi favorit turnira je izgubila od 16te nositeljice. to je vijest za novine,znači iznenađenje,nešto što je malo tko očekivao. da je pobijedila kakva bi to bila vijest nego \"sporedna\" đoković pobijedi delića,koji nije ni među nositeljima,kakva je to vijest?