Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Benjamin Buric
jel` burić hrvat ili srbin?
@cfp Koliko smiješno..Da je srbin igrao bi za srbiju i naravno da je Hrvat igrao bi za Hrvatsku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kaze svicarski komentator „od njegovih odbrana više nas boli svaki njegov osmijeh nakon istih”
pa sta treba da place kad odbrani?
@dojka ne znam, pitaj komemtatora
djubradi jedna, nakon svakog svicarskog napada zvizduci...jbm ti ljude i drzavu
jel` burić hrvat ili srbin?
Covjek hobotnica :)
Burić ❤️
MAJSTOR NAD MAJSTORIMA
Lijepa sportska vecer za sve one koji Bosnu i Hercegovinu osjecaju svojom drzavom.Situacija oko rukometne reprezentacije je slicna kao sto nam je u drzavi bilo 1992-e,otpisani,a opstali.E sad,kako ce izgledati "rukometni EHF Dayton"vidjeti cemo(nadam se boljem nego 1995-e).Poruka za sve one koji mrze ovu zemlju svih naroda:Dok svrsavate,zeljno iscekujuci da nas EHF izbaci,pogledajte koji put snimak utakmice!Prijatno!
Tako se igra kada se ostavi srce na teren.
Niko ni riječi o par stotina ljudi koji su ostali ispred mejdana sa legalno kupljenim ulaznicama!
Svaka cast zmaju
protektorat će danas biti diskvalifikovan zbog prevare.
Mokri san svakog djikana.... tvoja keva vara ti starog redovno sa mnom ;)
@Jackoff ... poture, miran. k nozi. kvali... za baraž :))) nema od sv. ništa. sve da vam akceptiraju pobjedu, prva ozbiljnija repka će vas razguzziti s 10 razlike. vi samo keknite i raširite čmar, kao kad klanjate.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovaj nas je covjek odveo u baraz, samo ne smijemo previse zavisiti od njegovih obrana, jer i nas obrana mora biti jos efikasnija, a tek moramo jos bolje raditi na napadu i kontrama, i vracanju ... i ono sto sam primjetio da postanemo bahati i bezobrazni kad vodimo i onda popustamo isto kad padamo u krizu a cesto se to desava - bitan je psihiloski momenat prevazilazenja toga na cemu izbornik radi - za sada dobro, ima tu jos mnogo posla i moramo biti na velikim smotrama u ovom ali i svim sport.
Respect do bola Majstore
MVP , najzaslužniji za pobjedu !