Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponosan sam na ovakve stvari, kada se organizuje neki dogadaj na teritoriji cijele BiH, ne gledajuci entitete. Ovo je svakako uspijeh da nam neko povjeri organizaciju svjetskog prvenstva, doci ce vrijeme kada ce to biti seniorske reprezentacije. Svaka cast !
...bosna do konga:)
sta je ovo!? jesu nas ovo ofarbali da svi vide da ne pripadamo europi
Spanija Egipat strasna tekma, Egipat losiji al smo ih nosili do remija.Tekma rijesena u zadnjim sekundama.Ljudi izadjite iz kuce imate nesto predobro u svom gradu.
hocli biti prenosa na bht 1?
Sta je ovo fkt sve crnci u reprezentaciji ?
ev i ja gledam xD dze veza :P
opet uvozimo iz inostranstva ccc
Sretno veceras nasim,a procitao sam negdje da je Kongo zaboravio ponijeti dresove pa ce igrati u nasim dresovima znaci naprijed BiH naprijed Kongo.
hahahahaha, pa gledam ja, nas grb, nasi dresovi, a sve crnci, reko da nisu ovi nasi poceli ganjat talente po Africi
-.-"
Dobra ova dvorana u Zenici
SRETNO NAŠI.